PUČE ISTINA! Ovo je pozadina veze Aleksandre i Cara, Filip sprema teren za pomirenje sa Majom?!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila sve o pomirenju sa Filipom, pa iznela na videlo kompletnu istinu o njegovoj vezi sa Aleksandrom!

PUČE ISTINA! Ovo je pozadina veze Aleksandre i Cara, Filip sprema teren za pomirenje sa Majom?!

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Filip Car i Maja Marinković

Nakon što je otkrila istinu o raskidu sa Bilalom Brajlovićem, Maja Marinković se osvrnula na Filipa Cara i njihovu turbulentnu vezu, koja je definitivno obeležila Zadrugu. 

Gledateljka se uključila, pa je pitala da li bi moglo doći do pomirenja, a Marinkovićeva je sada, kada je ponovo slobodna, iskreno govorila na ovu temu:

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

 

- Nikad u životu. Kada sam izašla, tek onda sam videla koliko je bio odvratan, koliko je ružnih reči rekao za mene u rehabu, uglavnom sam im ja bila fokus jer je on inteligentan, a ona baš i ne. Ili se folirao ili se vremenom pokvario, kada mi je vređao porodicu, pokojnog deku. Ja sam se njegovom ocu iskreno izvinila, ne zbog njega, nego zbog toga što taj neko nije kriv. Nikad više u životu ne želim da ga vidim, a oni su veliki mangupi preko tiktoka i u rijalitiju. Vodi računa kome pretiš, šta pričaš, a kad izađeš odavde ponašaš se kao mali miš - rekla je Maja

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading