CAR ZAPOČEO NOVI RAT PROTIV MAJE MARINKOVIĆ: Totalno mu otkazale kočnice, okuplja TikTokere i brutalno vređa bivšu!

Autor:

Zadruga

13.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car izvređao Maju Marinković, pa isprozivao i Takija!

CAR ZAPOČEO NOVI RAT PROTIV MAJE MARINKOVIĆ: Totalno mu otkazale kočnice, okuplja TikTokere i brutalno vređa bivšu!

Foto: YouTube//Printscreen

Filip Car je postao veoma aktivan na društvenim mrežama i svakodnevno snima lajvove na TikToku, putem čega i zarađuje, a njegova verenica, Aleksandra Nikolić, požalila se na vreme koje Filip provede na ovoj aplikaciji.

Iako je tvrdio da ne komentariše bivše cimere, Filip se "zavozao", pa opleo po Maji Marinković i njenom ocu, Takiju, a ono što je imao da im kaže javno - izazvalo je opštu pometnju na društvenim mrežama:

- Oni ovo sad žele, da ja pričam o njima, to je njima bitno. Ja da imam takvu ćerku, ja bih se obesio, govori ne znam ni ja šta o njoj, ej... ćerka ti je u ovoj sezoni primila 5, 6 ku*aca. Ja kad sam želeo da raskinem sa Majom, morao sam da budem bezobrazna, ona mi je oči kopala - vikao je Car.

- Ja bih se odrekao takve ćerke - složio se njegov kolega, TikToker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
wall

13.07.2023 10:21

Pokri se ušima i ćuti.....imaš sto puta goru od Maje!

Tik

13.07.2023 11:03

Care, postao si kao najgora "ženturača". Radi nešto čoveče, pokaži nam da umeš još nešto raditi osim spavati do poslepodne, jesti i pričati o Maji i Takiju ? Crni stol si preneo i u svoju kuću te o istim ljudima i dešavanjima pričaš 3 godine. Kukao si za svojim gradom, prijateljima i porodicom 3 godine a sad ti glavna zanimacija trabunjanje sa nepoznatim ljudima o Maji. Zašto ? Zati što te nema nigde bez priče o Maji, veridba sa Aleks je prošla mlako i nije dobila na značaju kao tema ovog leta u "Narod pita". Zašto se Care tebe nisu odrekli tvoji roditelji kad si im pravio skandale ( pijanstva, tuče, kockarski dugovi, krađe, policija, zatvor...) pa se pitaš zašto se Taki nije odrekao Maje zbog 5-6 parntera. Neki odvedu kući i vere devojke koje su imale isto dosta partnera kroz par sezona rijalitija , iza sebe imaju raskid veridbe, zatvor u Turskoj, Bujanovac, Švicarsku, Albaniju, Makedoniju, Marbelju, Dubrovnik.. .Završi Filipe sa "propovedima" i ne sramoti se više. Sezona je u jeku (turizma ), traži se mnogo radne snage, odmori malo mozak od tračeva i aktiviraj mišiće da snanjiš trbuh, vrat i glavu a ojačaš guzu (pantalone ti vise šuplje ) i noge te dođeš spreman u novu sezonu jer, poješće te Maja ponovo.