ANINA KUMA UHVAĆENA U LAŽI: Kačavenda obmanula naciju, lažirala POGIBIJU verenika! ŠOK!

Autor: P. R.

Zadruga

18.07.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalčina na društvenim mrežama, kuma "nacionale" potpuno raskrinkana!

ANINA KUMA UHVAĆENA U LAŽI: Kačavenda obmanula naciju, lažirala POGIBIJU verenika! ŠOK!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Pre par meseci javnost je ostala zetečena vešću da je verenik Milene Kačavende, koja je u javnosti postala poznata kao kume bivše učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, nastradao u saobraćanoj nesreći.

Upravo iz tog razloga, mnogi su bili šokirani, kada je Kačavenda tokom jednog gostovanja, otkrila da je već duži period solo i da nema ljubavnog partnera, što se kosi sa pričom o pogibiji njenog verenika.

- Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam ja dve i po godine sama, a tek sam pre desetak dana dobila piće od muškarca - rekla je Milena, što je izazvalo zaprepašćenje kod auditorijuma, te su se ispod snimka nizali negativni komentari.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda instagram

"Kumo, šta kažeš? 2 i po godine sama? Pa zar ti nije verenik preminu", "Ona ne zna ni da laže, zaboravila šta je pre dva meseca pričala", "Verenik bio deo sna", "Meni se čini da će kuma u Elitu", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Milena je o tragediji svog partnera obavestila tada javnost, a kao razlog što je taj nesrećan događaj krila samo za sebe, iznela je bizaran razlog.

- Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto, to je moja sudbina - rekla je Kačavenda.i objasnila zašto je sve vreme ćutala o tome.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda

- U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto, tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u "Zadrugu 6" je ludilo, pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude - rekla je Milena tada.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Inače, Milena je već izvesni period na ratnoj nozi sa doskorašnjom prijateljicom, Anom, koju je sve vreme tokom trajanja rijalitija bezuslovno podržavala i bodrila. Ipak, Ćurčićeva je žestoko zamerila Mileni, na iznošenju informacija iz njenog života, koje su po rečima Ane, bile "lažne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading