NESTVARNI NIKOLA JOVIĆ: Reprezentativac Srbije postigao spektakularan koš! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga upoznaje novu zvezdu.

NESTVARNI NIKOLA JOVIĆ: Reprezentativac Srbije postigao spektakularan koš! (VIDEO)

Foto: X/NBA/Screenshot

Nikola Jović

U poslednjoj utakmici plej-of serije, Nikola Jović je pružio izvanrednu partiju u dresu Majamija. Iako je postigao 15 poena i uhvatio 8 skokova, to nije bilo dovoljno da se zaustavi raspoloženi Boston, koji je ostvario ubedljivu pobedu sa 20 poena razlike (104:84).

Jedan od najzapaženijih momenata bio je Jovićev spektakularan poen, postignut uz faul, iz gotovo nemoguće pozicije. Snimak ovog neverovatnog pogotka je objavljen i na zvaničnom kanalu NBA lige, uz oduševljenje zbog neverovatne kontrole tela koju je Jović pokazao prilikom postizanja poena 2+1.

Jovićeva predstava u ovoj utakmici definitivno je privukla pažnju ljubitelja košarke, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov sledeći nastup. Majamiju je nedostajao Džimi Batler, prva zvezda ekipe, koji nije igrao zbog povrede. Jović se potrudio da nadoknadi izostanak svog saigrača, a njegov izuzetan doprinos je bio vidljiv na terenu.

U ekipi Bostona, Braun, Tejtum i Porzingis su dominirali, opravdavajući ulogu prvoplasirane ekipe u NBA ligi. Njihova izvanredna igra ih svrstava među glavne kandidate za plasman u finale. Jović pokazuje sve bolje i bolje partije i pretenduje da izraste u pravu NBA zvezdu. Ima sve veću minutažu, podestimo da je imao loš start sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading