"IMALA SAM PRILIKU DA GA POLJUBIM" Aleks provela noć sa Zvezdanom, pa priznala šta mu je RADILA, Caru neće biti dobro kada bude saznao ISTINU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o noći koju je provela sa Zvezdanom Slavnićem!

"IMALA SAM PRILIKU DA GA POLJUBIM" Aleks provela noć sa Zvezdanom, pa priznala šta mu je RADILA, Caru neće biti dobro kada bude saznao ISTINU! (VIDEO)

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Starleta Aleksandra Nikolić prošle noći bila je gošća u emisiji ,,Narod pita", a tom prilikom progovorila je o flertovanju i noći koju je provela sa Zvezdanom Slavnićem u izolaciji. Naime, svi su svedoci da su Zvezdan i Aleksandra imali prisnosti, te da je došlo do poljupca, što Nikolićeva i dalje negira, a sada tvrdi da je uspela da ,,ispegla" situaciju sa Slavnićem, pred Filipom Carem

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić

 

- Dok je ta osoba bila u kući, ja sam izbegavala da uopšte ulazim u bilo kakvu priču sa njim, nisam želela da dovodim Filipa u neke situacije, znam kako bi se završilo, na neki način sam kontrolisala, da ispeglam na svaki mogući način. Dešavale su se konkretne stvari oko nas, na primer, prekid Anđele i Zvezdana, pa odnos Maje i Zvezdana, dosta stvari se nakon toga izdešavalo, ja opet kažem, ništa nisam radila sa Zvezdanom, flertovala jesam, moja greška što sam ja htela da teram inate i pravim budalu od sebe - govori Aleksandra i dodaje:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić

 

- Meni toliko tumače taj flert, koji nije bio iskren sa moje strane, sve sam radila zbog Filipa, da sam htela nešto poljubila bih se sa čovekom, imala sam priliku. Dosta se tumači taj flert, ja nisam znala šta ću od muke, od besa - rekla je Aleksandra o Zvezdanu Slavniću. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=PpxXx22uQeA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nensi

11.07.2023 14:54

Vise je dosta hejterskih gluposti.Hiljadu puta si objasnila.Filip tebi treba da veruje ako nece njegov problem.I da je bilo poljupca a nije,sta je on radio.