JEZIVA MAKLJAŽA NA NASTUPU POZNATE PEVAČICE: Skočila sa bine, pa IZUBIJALA momka iz publike (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak ledi krv u žilama!

JEZIVA MAKLJAŽA NA NASTUPU POZNATE PEVAČICE: Skočila sa bine, pa IZUBIJALA momka iz publike (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@TMZ

Nedavni incident na nastupu pevačice Stunna Girl izazvao je pravu buru u javnosti. Naime, dok je trep zvezda izvodila svoje hitove pred okupljenom publikom, jedan muškarac je odlučio da pređe granicu pristojnosti i pljesnuo pevačicu po zadnjici. Njena reakcija je bila munjevita - okrenula se ka muškarcu i pogledala ga direktno u oči, izazivajući njegovu pažnju. Međutim, ono što je usledilo niko nije očekivao. Dečko pevačice, koji se nalazio u publici, odmah je reagovao na nepristojan čin i napao muškarca. 

Situacija je brzo eskalirala u žestoku tuču, a pevačica se takođe uključila u obračun. Skočila je sa bine i počela da šutira muškarca koji je ležao na podu, dok su se oko njih okupili obezbeđenje i pokušali da razdvoje sukobljene strane.

Snimak ovog incidenta brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije kod ljudi. Dok su neki osudili nasilničko ponašanje i istakli da nasilje nije opravdano ni u kom slučaju, drugi su podržali reakciju pevačice i istakli da je važno postaviti granice i ne dozvoliti nepristojno ponašanje fanatika.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se poznate ličnosti fizički obračunaju sa svojom publikom. Naime, kako su nedavno pisali američki mediji, popularna reperka Kardi Bi je snimljena kako gađa i pogađa devojku u publici na njenom koncertu u Las Vegasu, pošto ju je ova gađala i pogodila limenkom piva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading