"ZVEZDAN JE PREVARANT KAO I ANA" Otkrivena ISTINA o Zadruzi 6, Anđela je imala DOGOVOR sa Ćurčićevom? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković osuo paljbu po Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić!

"ZVEZDAN JE PREVARANT KAO I ANA" Otkrivena ISTINA o Zadruzi 6, Anđela je imala DOGOVOR sa Ćurčićevom? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com

Prošle noći Ivan Marinković izneo je niz tvrdnji na račun Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a potom je osuo paljbu i po ljubavnici Anđeli Đuričić. Kako je istakao, Anđela je iskoristila Zvezdana, međutim, nije imao lepe reči ni za Slavnića, pa ga je nazvao prevarantom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Narod pita

 

Tokom emisije ,,Narod pita" nekoliko puta se Ivan doticao turbuelntnog odnosa, a naročito nakon reči gledateljke koja je tvrdila da Zvezdan nije ni voleo Anđelu. 

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- Po vašim rečima, Ana je isti prevarant kao i Zvezdan. Evo zašto mislim da je Anđela iskoristila Zvezdana. Žena koja se odrekla porodice, kompletnog učešća u "Zadruzi" zbog Zvezdana Slavnića, ista priča kao i Ana. Ne može napolju da prestane ta emocija tek tako i sad prestaje da ima komunikaciju sa Zvezdanom...Ja pričam o onome što vidim na društvenim mrežama. Da je toliko volela Zvezdana...Ja sam prvi koji im je govorio kakvo će breme da ih sačeka napolju, a ta ljubav ako je toliko bila, morala je da opstane - rekao je Marinković.

- Nema ljubavi s njegove strane, nije je voleo. Nije 100%! Kako on nju vređa, mora da se izvini Marku MMA, Zorici, ne sme da kaže svoje mišljenje na sastancima - rekla je gledateljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading