PIJANA KONOBARICA NAPRAVILA RUSVAJ! Napala vlasnika i demolirala mu kafić!

Autor:

Svet

29.04.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobarica je vikala, galamila i psovala vlasnika lokala, a razbijanjem staklenih flaša dodatno je ugrozila kako njegovu bezbednost, tako i bezbednost gostiju lokala.

PIJANA KONOBARICA NAPRAVILA RUSVAJ! Napala vlasnika i demolirala mu kafić!

Foto: Tanjug/AP

U subotu popodne, kafić u Grubišnom Polju postao je poprište neugodnog događaja kada je pijana konobarica izazvala pravi nered. Prema saopštenju Policijske uprave Bjelovar, 34-godišnja radnica objekta je vidno pijana verbalno napala vlasnika lokala, nakon čega je počela da razbija staklene flaše.

Situacija je eskalirala do te mere da je bila neophodna intervencija policije kako bi se smirile strasti i osigurao javni red i mir. Konobarica je vikala, galamila i psovala vlasnika lokala, a razbijanjem staklenih flaša dodatno je ugrozila bezbednost i stvorila neprijatnu atmosferu u kafiću.

Prema navodima policije, ženi će biti podneta prekršajna prijava zbog ometanja javnog reda i mira. Ovaj incident ostavlja posledice ne samo na ugled lokala, već i na samu konobaricu koja će se suočiti sa pravnim posledicama svog postupka.

Podsećamo, na još jedan incident u lokalima u Hrvatskoj koji se nedavno desio.

Naime, Gordana F., vlasnica karlovačkog disko kluba, našla se u centru pažnje nakon što je konobarica u njenom klubu, paleći zapaljivu tečnost na šanku, povredila sedam gostiju. Policija je u četvrtak saopštila da sumnjiči vlasnicu kluba za krivično delo dovođenja u opasnost života i imovine, dok je konobarica puštena da se brani sa slobode.

 Sumnja se da je konobarica "prolivala po ploči šanka alkoholno piće te ga palila, lakomisleno smatrajući da do štetnih posledica neće doći", što je rezultiralo teškim i lakšim telesnim povredama gostiju.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading