OGLASIO SE DULJAJ NAKON OTKAZA: ''Na kraju se ispostavilo da je to tako!''

Autor:

Sport

29.04.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Jutro je pametnije od večeri, a Partizan je iznad svih nas'' - jasan je Duljaj.

OGLASIO SE DULJAJ NAKON OTKAZA: ''Na kraju se ispostavilo da je to tako!''

Foto: Starsport

Upravni odbor Partizana doneo je odluku da Igor Duljaj više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba ovog renomiranog fudbalskog kluba. Nakon sastanka Upravnog odbora, ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postala glavna tema među navijačima Partizana.

Duljaj je u svojoj prvoj izjavi nakon smene istakao da je očekivao da će ostati na poziciji trenera do kraja sezone. Međutim, iznenađenje zbog odluke Upravnog odbora je takođe istakao, ali je naglasio da je svestan činjenice da je bio na nožu nekih ljudi.

- Iskren da budem, očekivao sam da ću ostati do kraja sezone, ali mnogo puta sam pričao da su me neki čekali “na nož” i na kraju se ispostavilo da je to tako. Nisam iznenađen i ko je stao iza odluke Upravnog odbora. Znao sam da će da se održi sednica, imao sa razgovor povodom toga. Gostovao sam na emisiji i posle emisije sam dobio poziv. Ja sam rekao da ću da poštujem svaku odluku. Jutro je pametnije od večeri, a Partizan je iznad svih nas - poručio je Duljaj za Sport Klub.

Albert Nađ će preuzeti ovu ulogu do kraja sezone, dok se u Humskoj već razmatraju planovi za dugoročno rešenje na ovoj poziciji. Duljaj je preuzeo vođstvo tima nakon iznenadnog

odlaska Gordana Petrića zbog zdravstvenih problema. Iako je ekipa završila prošlu sezonu na četvrtoj poziciji, tokom leta su sprovedene značajne promene u timu, što je rezultiralo podmlađivanjem i rekonstrukcijom ekipe.

Duljaj je Paritzan vodio ukupno na 54 utakmice i ostvario je 30 poebeda uz 9 nerešenih i 15 izgubljenih mečeva. Ono što je sigurno je da je zaradio velike simpatije navijača, a od ekipe je izvukao maksimum. Prethodno trenersko iskustvo imao je i u Teleoptiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading