CRNOGORSKA MAFIJA OPKOLILA MOKINU ZGRADU: Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji se SUOČAVANJA sa Anđelinim dečkom ŠKALJARCEM!

Autor:

Zadruga

06.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić se uvukao u stan i ne izlazi iz njega nakon što je ispred zgrade video automobile sa crnogorskim tablicama!

CRNOGORSKA MAFIJA OPKOLILA MOKINU ZGRADU: Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji se SUOČAVANJA sa Anđelinim dečkom ŠKALJARCEM!

Foto: Republika.rs, instagram.com/andjelaadjuricicc, Pixabay.com

Kako je Republika saznala, Anđela Đuričić za vikend dolazi u Beograd sa novim dečkom, pripadnikom škaljarskog klana. Na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić nije želeo da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu Moke Slavnića, sve dok ne porpiča uživo sa njim.

- Zvezdan joj je pretio da će sve pobacati ako ne pristane da se vide i popričaju. On još veruje da će se pomiriti s Anđelom, a ona već uživa s jednim opasnim dečkom, koji nije za zezanje. Taj dečko je šest godina stariji od nje i baš je opasan tip i pre su bili zajedno. Pripadnik je jednog crnogorskog klana, da sad ja ne govorim kog, zna se to. On je zaista poludeo kada je čuo da Zvezdan maltretira Anđelu i ucenjuje je za njene stvari. Čak je jednom oteo Anđeli telefon kada je Zvezdan zvao i rekao mu je: "Stižem u Beograd. Videću da li si toliko hrabar i uživo." Iskreno, uopšte mi nije svejedno, baš sam i s njom pričao i ona se plaši da ne ispadne neki haos u Beogradu budući da zna da je ovaj spreman na sve, a, s druge strane, zna i da je Slavnić bivši robijaš - rekao nam je izvor.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela i Zvezdan

Kako smo dalje saznali, Zvezdan se uvukao u stan i danima ne izlazi, jer je ispred zgrade zatekao nekoliko sumnjivih automobila sa tablicama KotoraBerana, Andrijevice i Ulcinja, zbog čega se uplašio.

- Zvezdan već neko vreme ne izlazi iz kuće. Uplašio se kad je video automobile sa zatamljenim staklima i crnogorskim tablicama ispred zgrade, jer zna šta mu se sprema. Ponekad se pojavi na društvenim mrežama i drži "lajv" na TikTok-u, a odavno nije viđen na nekom javnom mestu. Pre je izlazio do prodavnice, više ni to - otkrio nam je jedan Slavnićev komšija, koji ga je ranije stalno viđao sa Anđelom.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen/zvezdan slavnic

Zvezdan Slavnić

- Otkad su raskinuli i ona se vratila u Crnu Goru, sve se promenilo. Mislim da se baš uplašio, a priča se po zgradi da su ga čuli kako priča sa njom preko telefona, urla i moli je da porazgovaraju. Sigurno ga boli što je nastavila dalje i ide samo na luksuzna mesta, a on ne izbija iz kuće - zaključio je Slavnićev komšija za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ccc

06.07.2023 13:16

Eto taman prilike da " pohapse" one koje traže. Nije ovo divlji zapad od pre 500 godina. Iskreno, meni ova priča deluje kao nečija fantazija ali, ne drži vodu. Anđela , šta ti kažeš ?

Vojvotkinja Tolstoj

06.07.2023 13:55

Sve budala do budale ... ccccc ... "hoću kakim - neću kakim". Bre, otrerajte u rudnik ili neko poljoprivredno gazdinjstvo, da zarade "lebac suvi", a ne da žive kao "ličnosti" : "čula žaba da se konji kuju, digla noge, pa crkla"... A ovu oterati iz Beograda, nek ide "u tri lepe" ili u Lazu Lazarević, širi nemoral poganjština !! Odavno se "niko crnji" nije pojavio...

Žuta štampa

06.07.2023 15:32

Zveki nije u Mokinom stanu.Andjela ako pravi sranje dobiće zabranu ulaska u Srbiju.Kakve pretnje onima koji su je ugostili.To se ne radi nego poštuje Andjo i uzvrati gostoprimstvo u Djenovićima. To je kućno vaspitanje.