ANĐELA I ZVEZDAN PREVARILI NAJVEĆEG FANA! Dragana iz Geteborga traži prsten nazad: Ne bojim se vezivanja za radijator, izneću sve!

Autor:

Zadruga

01.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila im je najveća podrška, a sad je promenila ploču!

ANĐELA I ZVEZDAN PREVARILI NAJVEĆEG FANA! Dragana iz Geteborga traži prsten nazad: Ne bojim se vezivanja za radijator, izneću sve!

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela i Zvezdan

Izvesna Dragana iz Geteborga, koja je bila velika podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću dok su bili u vezi u "Zadruzi 6" i van nje, se oglasila sinoć i javno zatražila prsten koji je poklonila bivšem paru. Kako je istakla, ne boji se ni Zvezdana, ni Anđele i ne namerava da stane sve dok ne dobije prsten, a javno je zapretila i da će izneti poruke i razgovore koje je vodila sa njima.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela i Zvezdan

- Ja imam pravo da tražim svoj prsten nazad ili novac, a ona neka stavi na ruku nešto drugo. Stavljam račune sada, a ne budem li ispoštovana, sledeći put idu naši razgovori, poruke sa Instagrama i dopisivanja, znači sve. Nikoga se ne bojim. Javno kažem, ako mi se nešto desi, to je od njih. Ne bojim se pretnji, vezivanja za radijator, tih ostalih stvari. Ja nisam ni Ana, ni Anđa, nadležni organi su obavešteni. Ne interesuju me njihovi problemi, zanima me moje, da li neko zloupotrebljava moje predmete, a ovaj prsten je zloupotrebljen - istakla je Dragana.

- A što se tiče "Bungiša", ima i za to vreme, ovo je samo jedan mali deo - poručila je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Prsten

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Relja

01.07.2023 23:05

Ti si bolesnija od nji

Nina

03.07.2023 10:26

Znači, stvarno postoje ovako bolesne osobe koje šalju poklone đabalebarošima dok pored n