PONOSNA LJUBAVNICA SVIMA PREPORUČILA SVOJE ISKUSTVO: Anđela nabacivala devojkama svog zauzetog brata, pa ih učila kako da mu priđu!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić posavetovala devojke da, bez ustručavanja, prilaze zauzetim momcima!

PONOSNA LJUBAVNICA SVIMA PREPORUČILA SVOJE ISKUSTVO: Anđela nabacivala devojkama svog zauzetog brata, pa ih učila kako da mu priđu!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić je juče napustila Crnu Goru i otišla u Split na odmor od svega, odakle se oglasila i progovorila o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem, kao i svojim planovima sada:

- Raskinula sam pre par dana. Mnogi su to shvatili kao da je zbog posla, nema veze sa tim. Posao je jedno, ljubav drugo. Nema veze sa tim. To je završeno iz drugih razloga. A da li ima nekoga, ima tu u inboksu udvarača, uvek je bilo, bilo je i dok sam bila u vezi - otkrila je Đuričićeva na samom početku.

Republika

Foto: ATA Images

 

Đuričićeva je, zatim, odgovorila na brojne komentare na račun njenog brata, za kog se devojke već raspituju, a ono što je imala da poruči devojčicama, definitivno je izazvalo buru na društvenim mrežama.

Naime, Anđela je naglasila da je njen mlađi brat u vezi, odnosno da je zauzet, ali je preporučila devojkama da mu ipak pišu na Instagramu, jer, kako ona sama kaže "Nikad se ne zna".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Brat je zauzet, ali pišite mu, nikad se ne zna... Jao, ubiće me brat - nasmejala se Anđela.

S obzirom da je i sama bila ljubavnica i udvarala se zauzetom muškarcu, Anđela je počela svoje iskustvo da preporučuje ostalim mladim devojkama, pa ih sada javno savetuje da prilaze zauzetim momcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading