''ZBOG ZVEZDANA SAM BILA NA LEKOVIMA!'' Anđela priznala da je zbog Slavnića imala NERVNE SLOMOVE, kljukala se tabletama za smirenje!

Autor:

Zadruga

21.06.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić zbog Zvezdana Slavnića prošla pakao.

''ZBOG ZVEZDANA SAM BILA NA LEKOVIMA!'' Anđela priznala da je zbog Slavnića imala NERVNE SLOMOVE, kljukala se tabletama za smirenje!

Foto: ATA Images/pixabay

Anđela Đuričić odlučila je da promeni život iz korena i pokuša da se ''opere'' od skandaloznog ponašanja u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga.''

Ostavila je Zvezdana Slavnića, vratila se u Crnu Goru kod roditelja i otisnula se u voditeljke, najpre sa Slavnićem, a kako je pukla veza sa njom, tako je Zvezdan pukao na svakom polju, te je ostao i bez posla i bez ljubavnice, a i žene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se sekla u Zadruzi

Anđela je otkrila da je njenim roditeljima bilo jako teško, ali da je podržavaju u svemu, kao i da im je najgore bilo kada se samopovređivala u rijalitiju.

- Situacije u kojima sam pravila scene, lomila staklo... U tim trenucima nisam razmišljala da mogu da se povredim. Bilo mi je loše i jedino mi je to bilo važno, a to je sebično. Rekli su mi da im je bilo teško kada odem na previjanje, pa me nema u programu i onda pokušavaju da dobiju bilo kakvu informaciju kako sam. Uzimala sam i lekove za smirenje prvi put u životu, ali moram priznati da mi nisu pomogli - priznala je Crnogorka za Informer.

Podsetimo, Anđela i Zvezdan su svoju emotivnu vezu otpočeli u rijalitiju ''Zadruga,'' Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, a zajedno su i diskvalifikovani iz rijalitija zbog nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Laz

21.06.2023 16:46

Ne lazi Andjo za lekove

Dino

21.06.2023 17:09

Jadransko more te ne može oprati. opajdaro...