ZVEZDAN UDARIO ANĐELU? Crnogorka u PODLIVIMA ispod oka, njeni roditelji ga KRIVIČNO GONE, modrice će biti DOKAZ na sudu, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić modricu ispod oka pokušava da prikrije šminkom.

ZVEZDAN UDARIO ANĐELU? Crnogorka u PODLIVIMA ispod oka, njeni roditelji ga KRIVIČNO GONE, modrice će biti DOKAZ na sudu, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Foto: Printscreen/TikTok

Vest da su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli odjeknula je kao bomba, a javnost intrigira razlog kraha njihove ljubavi o čemu oni ne žele da govore.

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli

Kako se Anđela redovno uključuje u lajvove na društvenim mrežama njeni fanovi su primetili promenu na njenom licu, tačnije modricu ispod levog oka koju pokušava da prikrije šminkom, te se spekuliše da ju je Zvezdan udario i da je to razlog njihovog razlaza.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

Anđela Đuričić ima modricu ispod levog oka

Posebno je sumnjiva činjenica da je odmah pobegla u rodne Đenoviće, a njena drugarica za Star je otkrila detalje raskida.

- Anđela ne želi da govori o razloima zbog kojih je odlučila da ostavi Zvezdana, ali je rekla da je njihov odnos napolju sličan onom koji su imali u rijalitiju. Znamo svi kakav je to odnos bio. Ne želim da je zapitkujem, sama će reći da li je stvarno udario kada dođe vreme za to. Imam utisak da je jedva čekala da stigne u Crnu Goru i da ga ostavi. Čim je došla njeni roditelji su primetili da ima manju modricu ispod levog oka i pitali su je da joj je to on napravio, ako jeste da će im to biti dokaz na sudu da je fizički maltreitrao jer planiraju da pokrenu krivični postupak protiv njega. Međutim, ona se pravdala da je nije udario i da joj je pukao kapilar. Njeni joj baš nisu poverovali, jer znaju da želi da ga zaštitim ali su sada srećni što se vratila kući i više je neće puštati da ide u Beograd. Oni čuvaju i sve snimke iz Zadruge na kojima je on hvata za vrat, a ima i snimak kako joj udara šamar. Rekli su joj da se ne boji i da bude iskrena, ali ona tvrdi da nije digao ruku na nju i da su raskinuli iz drugih razloga - priča Anđelina drugarica za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
toponica

21.06.2023 13:56

Važno da je Zveki isprobao na njoj sve poze Kama Sutra... uživo su gledali i babe i dede ,uža i šira rodbina Crne Gore ...

Guta

21.06.2023 14:28

Ma to starci su sve izmislili, a fotka namjestena Nije on nju tukao nego je ona varala I tukla njega Gutalica je tako tvrdila za Anu, pa ono…