NESTVARNA UTAKMICA U BIRMINGEMU! El Kabi het-trikom UTIŠAO Vila Park! Fiorentina u poslednjim trenucima slavila nad Klub Brižom!

Autor:

Sport

02.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je prvo polufinalno veče u Ligi konferencije.

NESTVARNA UTAKMICA U BIRMINGEMU! El Kabi het-trikom UTIŠAO Vila Park! Fiorentina u poslednjim trenucima slavila nad Klub Brižom!

Foto: Twitter/olympiacosfc

Na dve utakmice u polufinalu Lige konferencija večeras postignuto je čak 11 pogodaka! Olimpijakos je u gostima šokirao Aston Vilu sa 4:2, dok je Fiorentina u poslednjim trenucima meča došla na "Artemio Frankiju" do pobede nad Klub Brižom od 3:2.

Kada je u pitanju utakmica u Birmingemu, El Kabi je bio glavni junak utakmice, postigavši het-trik! Gosti su preko Marokanca poveli sa 2:0 već u prvih pola sata igre, ali je domaći tim uspeo da smanji minus preko Olija Votkinsa, da bi potom Dijabi izjednačio rezultat. Ipak, Olimpijakos je uspeo da povrati vođstvo preko pomenutog El Kabija sa bele tačke, a kasnije i potvrdi važnu pobedu golom Santijaga Hezea. Tako su šokirali četu Unaija Emerija koja će u Pireju tražiti čudo. S obzirom da se finale takmičenja igra u Atini, Olimpijakos će imati motiv više da slavi.

U drugom polufinalnom duelu, ekipa Fiorentine je ostvarila pobedu rezultatom 3:2 protiv Klub Briža. Italijanski tim je imao više od igre tokom meča, stvarao šanse i na kraju uspeo da slavi. Sotil je poveo Fiorentinu već u petom minutu susreta, da bi Vanaken iz penala doneo izjednačenje Belgijancima. Ipak, Fiorentina je uspela da postigne još jedan gol preko Andreje Belotija pre odlaska na odmor. Iako je Klub Briž ostao sa igračem manje nakon isključenja Onjedike, uspeli su da izjednače rezultat. Međutim, Enzola je postigao gol u drugom minutu nadoknade i doneo Violi zlata vrednu pobedu.

Revanš susreti su zakazani za 8. maj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading