JEZIVIJE OD OVOG NE MOŽE: Procurila NAJMRAČNIJA tajna učesnice Elite, sopstvenoj sestri oduzela dete i uništila život!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci Elite u neverici zbog ovog priznanja, nisu mogli ni da zamisle šta se dešava u domu ove takmičarke.

JEZIVIJE OD OVOG NE MOŽE: Procurila NAJMRAČNIJA tajna učesnice Elite, sopstvenoj sestri oduzela dete i uništila život!

Foto: shutterstock

Sukobi među javnim ličnostima uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a nedavni verbalni obračun u "Eliti" između Snežane Jovičić, Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković definitivno nije prošao neprimećeno. 

Jedan od centralnih momenata ovog sukoba bio je verbalni okršaj između Ivana Marinkovića i Snežane Jovičić. Oboje su očigledno bili veoma uznemireni, a njihova rasprava je bila ispunjena oštrim rečima i međusobnim optužbama.

Nije samo Ivan Marinković bio uključen u ovaj sukob, već se i Jelena Ilić Marinković našla u centru pažnje. Njeni komentari i reakcije dodatno su zagolicali strasti i doprineli atmosferi napetosti koja je vladala tokom ovog sukoba. Prisustvo Jelene Ilić Marinković dodatno je komplikovalo situaciju i doprinelo intenzitetu konflikta.

 

- Moj tata može da kaže šta hoće, ja sam pored svega ustala i čestitala mu rođendan. A ako kažeš da si bolji od mog tate, što ti onda ćerka nije čestitala rođendan - rekla je Sneža.

- Ja nemam gde da odem. Sela žena na krevet, stavila glavu gde stavlja noge i gleda - rekao je Ivan.

- Nisi dobio čestitku, jer nisi dobar otac i nikada je nećeš dobiti - rekla je Sneža.

- Sestra te se odrekla, jer si joj dete bacila hraniteljskoj porodici. Ljubomorna si na sve čak i na sestru rođenu, mamu si upoznala na televiziji - rekla je Jelena Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading