EMOTIVNE SCENE ALEKSANDRE I CARA BACILE FANOVE U TRANS: Zajednički snimak obišao internet, ovo su morali da zabeleže!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je podelila snimak sa Filipom Carem, ove scene nikada neće zaboraviti.

EMOTIVNE SCENE ALEKSANDRE I CARA BACILE FANOVE U TRANS: Zajednički snimak obišao internet, ovo su morali da zabeleže!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić porodila se 22. aprila 2024. godine i na svet donela devojčicu, kojoj su Filip Car i ona dali ime Leona. Filip je nakon nekoliko dana došao u Beograd kako bi Leonu i Aleks izveo iz porodilišta, a onda se vratio u Crikvenicu.

Njih dve će mu se uskoro tamo pridružiti, a Car, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama, gde je nedavno objavio fotografiju sa naslednicom, uz emotivan opis.

Car je, naime, Leoni posvetio rep numeru svog prijatelja, a reči su vrlo emotivne i kao pisane samo za nju.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

 

- Prvi put kad sam ti čuo srce juče, tako malo, a tako jako tuče...neki su se borili da te ubiju u startu, al' ništa ne brini, znaj da imaš jakog tatu - početak je rep numere, koju je Car posvetio svojoj ćerki.

- Sve ću ti pokazati i jedva čekam da te vodim u vrtić. Biću pored bilo šta kad te muči, dolaziću po tebe iz izlazaka kad se vraćaš kući. Ti si moj san, za tebe molio sam Boga, imaćeš jaku mamu jer je prošla puno toga - nastavak je pesme, a zatim sledi i kraj, koji tera suze na oči:

- Jedva čekam da te upoznam, biću ti tata i najbolji prijatelj. Znam da me čuješ, ti mali čoveče, jedino me ti sad pokrećeš. Mama te čuva u sebi te nosi sigurno, rasti mi polako, ali uskoro se vidimo. Ti si jedino biće. Jedva čekam da te zagrlim, to predivno biće. Rasti polako, tata ne odlazi nigde. Čekam te ćerko, čekam te sine - glase stihovi pesme koju je Car podelio.

Iako se dosta spekulisalo o odnosu Aleksandre i Cara sada, Nikolićeva je podelila njihov ljubavni snimak iz Zadruge, gde su i započeli romansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

03.05.2024 12:57

sto ne objavi kad je on vredjao, tukao ,govorio o njoj sve najgore i ona o njemu. dosadili ste vise o njima