VELIKA ŠTETA! MAKABI ISPUSTIO U PIONIRU POBEDU PROTIV PANATINAIKOSA: Serija se seli nazad u Atinu!

Autor:

Sport

02.05.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne mečeve gledamo u TOP8!

VELIKA ŠTETA! MAKABI ISPUSTIO U PIONIRU POBEDU PROTIV PANATINAIKOSA: Serija se seli nazad u Atinu!

Foto: Starsport

Košarkaši Panatinaikosa uspeli su da izjednače na 2:2 u seriji u plej ofu Evrolige nakon što su slavili nad Makabijem u Pioniru posle velike drame sa 95:88!

Makabi je imao sedam poena prednosti u poslednjoj deonici, čak i vođstvo od 88:85, ali su atinski "zeleni" uspeli da napravi seriju od 8:0 i preokrenu rezultat. Ključni igrači za ovaj preokret bili su Kendrik Nan sa 27 poena i Kostas Slukas sa 20 poena. Nadamo se da ovo znači i da će Dimitris Janakopulos prestati sa svojim objavama i žaljenjem barem na neko vreme.


Nan i Slukas predvodili Panatinaikos do pobede
Republika

Foto: Starsport

Makabi - PAO

Kendrik Nan je bio nezaustavljiv na terenu, postigavši 27 poena i značajno doprinoseći pobedi svog tima. Sa druge strane, Kostas Slukas je bio ključni igrač u finišu utakmice, postigavši 20 poena, uključujući i ključnu trojku koja je Panatinaikosu donela vođstvo od 93:88.


Bonzi Kolson i Lesor u ulozi nekadašnjih igrača Partizana

Strelac 14 poena, Bonzi Kolson, imao je priliku da promaši šut za tri poena u poslednjim trenucima utakmice, dok je njegov oponent sa druge strane, Matijas Lesor, bio ključni igrač za Panatinaikos, završivši meč sa 17 poena i sedam skokova.

Podrška trenera Partizana Željka Obradovića

Duel u Pioniru je pratio i trener Partizana, Željko Obradović, što ukazuje na značaj ovog susreta i interesovanje koje je izazvao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading