ŠOK ODLUKA ANĐELE ĐURIČIĆ! Nakon što je ŠUTNULA Slavnića, potpuno se POVLAČI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić donela odluku da se povuče sa društvenih mreža i javnosti.

ŠOK ODLUKA ANĐELE ĐURIČIĆ! Nakon što je ŠUTNULA Slavnića, potpuno se POVLAČI! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kao bomba je odjeknula vest da je Anđela Đuričić ostavila Zvezdana Slavnića čim je sletela u Crnu Goru, te da voditeljski posao nastavlja sama bez njega.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Đuričić ostavila Zvezdana Slavnića

S obzirom na to da je aktivna na društvenim mrežama, Anđela je pokazala deo dvorišta svog porodičnog doma, kao i da uživa uz vino sa drugaricom, a onda zaprepastila odlukom da se povuče sa društvene mreže TikTok.

- Samo da vas obavestim da ne mogu da ulazim na TikTok jer mi ne ide trenutno uz opis posla, pošto stalno pitate što me nema. Ljubim vas i družićemo se ovde - napisala je Anđela.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đuričić se povlači sa TikToka

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Joca

19.06.2023 17:30

Cim krocis u Srbiju,bit ces uhapsena jer si pobegla od sudski procesà

Ila

25.06.2023 12:11

Andjela prelepa si devojka. Samo nastavi ovako sama, onaj pravi će se pojaviti kada se najmanje nadaš. Ko te ne bi poželeo.Želimo ti su sreću ovoga vseta. rugo, kaka sokačara orica i jene tužb. Sud se ne bavi reka kazala, to je rijaliti i možeš da" pljuješ" koga god poželiš a i on tee. Sem toga, matora propala pevaljka "što voli piletinu", te namerno sihički zlostaljala. Umislila je da će osvojiti prvo mesto. Mića je trebao da osoji tu titulu,jr je godinama dao sebe Zadruzi. Pozz za Djenoviće, posebno za Adjeline roditelje. Glavu gore i samo napred.Ćerka am je TOP na svim poljima. Mlada je sve je priliči. Ništa nije radila što druge deojke nisu. Živimo u drugom vremenu sve je to normalno. malena je lepotica crnogorskog podneblja.