MIONA I ŠA PUKLI OD MUKE: Pogledajte kako su reagovali na POKLONE za Maju i Stanislava - SUJETA NIJE PRIJALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerama ništa ne može da promakne!

MIONA I ŠA PUKLI OD MUKE: Pogledajte kako su reagovali na POKLONE za Maju i Stanislava - SUJETA NIJE PRIJALA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković danas slave mesečnicu srećnog veze, koju su započeli u Eliti. Ovo veselje nije prošlo neprimećeno, a par je bio u centru pažnje zahvaljujući poklonima koje im je obezbeđenje unelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pokloni za Maju i Stanislava

Maja Marinković, poznata po svojoj energičnosti, nije krila svoje oduševljenje. Ona je sve vreme skakala od sreće dok su se okupili oko nje i njenog izabranika. Njih dvoje su bili okruženi čestitkama fanova, ali je posebno izdvajajuća bila poruka koju su dobili od Takija Marinkovića, koji je uputio iskrene čestitke svojoj ćerki i Stanislavu povodom njihove mesečnice.

Veliku pažnju privukla je i reakcija Miona Jovanović i Nenada Aleksića Ša, u trenutku kad je obezbeđenje unosili poklone koje su fanovi poslali njenom bivšem dečku i Maji. Ša i Miona su se odmah zagrlili i počeki da se domunđaju, a negativni komentari povodom njihovog ponašanja nizali su se kao ludi na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Publika koja prati rijaliti program nihe imala ni najmanje lepe reči za repera i njegovu 20 godina mlađu devojku, a skoro svi su se složili da su izgoreli od ljubomore jer su Stanislav i Maja dobili silne poklone od šodrške. 

- "Oboje hoće da puknu od muke", "Deda i unuka crkli od zavisti", "Ma ne, ne pričaju oni o njima", "Odvratna Miona, a Ša nula" - glasili su neki od komentara na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

05.05.2024 02:18

NULA im podrška ! Crćićete što je Miona prirodna lepotica ! Samo vam je ona tema ... , NE BISTE POSTOJALI DA NIJE MIONE ... Pokloni - neke bezvezarije !