BEBICA DEMOLIRAO SPAVAĆU SOBU ZBOG MILJANE, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO: Kulićeva mu se uselila u krevet, želi sav njegov HONORAR!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je odlučila da isprovocira Bebicu, želi da joj vrati sav novac koji je, kako tvrdi, uzeo unapred.

BEBICA DEMOLIRAO SPAVAĆU SOBU ZBOG MILJANE, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO: Kulićeva mu se uselila u krevet, želi sav njegov HONORAR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Miljana Kulić u sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" saznala da se Nenad Macanović Bebica konsultovao sa Markom Đedovićem prilikom potpisivanja ugovora, potpuno je pobesnela, pa krenula da pravi haos, a odmah se nameračila na njegov krevet, pa je otišla u spavaću sobu, pokupila svoju posteljinu i zauzela nekadašnji krevet Teodore Delić i Bebice.

Potpuno je premestila svoje stvari, pa se vratila u pušionicu, nakon čega je Bebica saznao šta je Kulićeva učinila. Istog trenutka je otišao i pobacao joj posteljinu sa kreveta, dok ga je ona pratila u stopu, zajedno sa obezbeđenjem, koje je moralo da interveniše i spreči totalnu katastrofu.

 

-Danas je bila rasprava oko toga što on gleda Gačića, komentarisala je sa Milicom u šminkernici da dođe Gačić,a mene je lagala, a onda on meni prebacuje MIljanu. Nema više pomirenja - rekao je Bebica.

- Ona koristi MIljanu da se opere jer je zaljubljena u Gačića. To se vidi, a ko to ne vidi taj je retardiran, nama je sve to jasno, a Miljana je krila priče koje je joj je Teodora govorila, a svi znamo da od MIljane i Bebice nema ništa. Znamo dan je pisala Aniti ko joj se sviđa, ovde nije Miljana kriva - dodao je Marko Đedović.

- Ja sam danas završila sa njim zbog nje. Ja ne mogu da verujem da je mržnja prema njoj veća od ljuabvi prema meni. Čim ti imaš potrebu da je provociraš, znači da me provocira - govorila je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading