MATOROJ PUKLO SRCE UŽIVO NA PINKU: Anita zadala poslednji UDARAC zvaničnoj supruzi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva nije mogla da veruje svojim ušima!

MATOROJ PUKLO SRCE UŽIVO NA PINKU: Anita zadala poslednji UDARAC zvaničnoj supruzi! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Anita Stanojlović sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila pitanje vezano za brak sa Jovanom Tomić Matorom, nakon čega je njena još uvek zvanična supruga pobesnela.

- Kako si posle dvadeset dana braka shvatila da to nije to u braku sa Matorom? - glasilo je pitanje za Anitu.

- Posle dvadeset dana otkako sam izašla, ja sam znala da to nije to. Iako smo se venčale, to nisam shvatila ozbiljno - rekla je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tomićeva šokirana Anitinim izjavama, završila u suzama

- Onda je sve bila laž sa njene strene, ona se borila za mene, a ja nijednu stvar napolju nisam loše uradila. Ona meni nije davala takav utisak. AKo je imala takav osećaj, ne znam što je pristala na brak. Ako je imala takav osećaj onda se kosi sa svim stvarima koje je radila. Ona je svesno onda manipulisala sa mnom, to je sramota. Mene je sramota njene sramote - rekla je Matora.

- Mi smo videli kako je ona ušla, videli smo svadbu, a moram da kažem da je Anita strahovala od toga da će se Matea oglasiti, a pored toga neki Anitin drug iz Kruševca koji ima nešto da kaže. Nema sumnje da je imala svoj cilj - pričala je Milena dok je Matora plakala.

- Anita je to već izgovorila, ona je rekla da nije sve pričala svojoj porodici o Matoroj, Anita je skapirala da to neće biti za ceo život - rekao je Anđelo.

- Ne mogu ovo da neko priča ko nije bio sa nama. Crno na belo ću da dam šta su oni meni pisali, šta je njena majka pisala, a šta je ona. Meni nije jasno što Anđelo raspravlja sa mnom, ja treba da raspravljam sa Anitom. Ona je manipulisala sa mnom - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora ne može da se smiri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

02.05.2024 12:02

Crnogorski zakoni o braku u Srbiji ne važe.