IVANU MARINKOVIĆU STIGLA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Raskrinkana velika LAŽ!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković dobio čestitku od svoje sestre, koja se obratila jednoj učesnici Elite!

IVANU MARINKOVIĆU STIGLA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Raskrinkana velika LAŽ!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danas je u "Eliti" organizovana proslava rođendana Ivana Marinkovića, koja se dešava u "Dubiozi". Ivan, njegova supruga Jelena Ilić Marinković i njima dragi cimeri okupili su se, kako bi u što boljem raspoloženju proslavili Marinkovićev poseban dan. Na stolovima su se nalazile raznorazne đakonije, koje su poslali Ivanovi najmiliji, a učesnici "Elite" su seli da se posluže.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rođendan Ivana Marinkovića

Ivan je odmah krenuo da čita čestitke koje su mu stigle. Jedna je došla od Vesne Vukelić Vendi, a jedna od sestre Teodore. Ranije je Marija Malivuk izjavila da Ivan ne priča sa sestrom, što je Teodora oštro demantovala u poruci koju je poslala za rođendan svom bratu. Teodora se istovremeno obratila i Mariji:

- Ivane, srećan ti divan dan, da si živ i zdrav, i reci Mariji Malivuk da ne laže - poručila je Teodora Ivanu putem čestitke.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rođendan Ivana Marinkovića

Inače, Ivan Marinković je pre nekoliko dana kažnjen iznosom od milion dinara i to zbog vređanja produkcije i iznošenja lažnih informacija.

Marinković je već poznat po svojim kontroverznim postupcima u Beloj kući, ali ovaj put je prešao granicu koja je rezultirala visokom novčanom kaznom. Ovo nije prvi put da je Ivan u središtu pažnje zbog svojih postupaka, ali izgleda da je Veliki šef odlučio da ozbiljno reaguje kako bi poslao jasan signal svim učesnicima da pravila moraju biti poštovana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković čita čestitke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading