SRPSKA HEROINA! Samohrana majka 11 mališana napisala još jednu pesmu povodom Vaskrsa!

Autor:

Vesti

02.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudima je često nezamislivo da se tako teški gresi oproste. Zato je Bog i došao na zemlju, dopustio da ga razapnu i ubiju, da bi prodrmao ljude i pokrenuo ih da razmišljaju o svom odnosu prema bližnjima, kaže Maja Kovačević.

SRPSKA HEROINA! Samohrana majka 11 mališana napisala još jednu pesmu povodom Vaskrsa!

Foto: Printscreen/Youtube

Maja Kovačević, osoba koja simbolizuje snagu i duh srpskog naroda, neumorna samohrana majka jedanaestoro dece, ponovno je pokazala svoj dar za inspirativnu poeziju povodom ovogodišnjeg Vaskrsa. Njena najnovija pesma, puna duha, vere i emotivnih dubina, još jednom je osvojila srca mnogih.

Sa ljubavlju prožetom duhovnošću koja se čini beskrajnom, Maja je iznova pokazala svoj neizmerni talenat, kao da je sama Bogorodica dala nadahnuće za ovu duboko emotivnu pesmu. Kroz njene stihove, oseća se snaga vere i istrajnosti, dok se suočava sa svakodnevnim izazovima samohrane majke.

Uoči Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika, Maja donosi muzičko-scensku dramatizaciju događaja koji potresaju čovečanstvo, posebno susret između dve majke: one koja je izdala i one koja je izdana. U noći Hristovog stradanja, otkriva se suština ljudskih grehova i bol koju nanose drugima. Kroz svoje stihove, Maja nas podseća na suštinu hrišćanstva - pokajanje i opraštanje.

U susretu sa Hristom i Judom, Maja donosi snažnu poruku opraštanja. Kroz simboličan susret majki, ona nas podseća na veličinu ljubavi i moć oproštaja. Njene reči odzvanjaju kao poziv na introspekciju i promenu, ističući važnost opraštanja kao put ka duhovnom napretku.

Maja naglašava važnost opraštanja i razumevanja, ističući da je Božija ljubav prema grešnicima uzor koji trebamo slediti. Njena pesma nije samo umetničko delo, već i podsjetnik na univerzalnu istinu o ljubavi i opraštanju koja prevazilazi sve granice.

- Ljudima je često nezamislivo da se tako teški gresi oproste. Zato je Bog i došao na zemlju, dopustio da ga razapnu i ubiju, da bi prodrmao ljude i pokrenuo ih da razmišljaju o svom odnosu prema bližnjima. A kad onaj koji je bez greha oprašta grešnicima, kako onda da mi grešnici ne opraštamo drugima? - poručuje heroina za Kurir.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading