OTKRIVENI SVI DETALJI RASKIDA ANĐELE I ZVEZDANA! Crnogorka jednu stvar nije mogla da podnese, Slavnić teško prihvatio njenu odluku!

Autor:

Zadruga

20.06.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić zauvek je raskrstila sa Zvezdanom Slavnićem i to zbog jedne stvari.

OTKRIVENI SVI DETALJI RASKIDA ANĐELE I ZVEZDANA! Crnogorka jednu stvar nije mogla da podnese, Slavnić teško prihvatio njenu odluku!

Foto: ATA Images

Kao bomba je odjeknula vest da su Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić raskinuli i da se Anđela vratila u rodne Đenovića kod roditelja, dok je Zvezdan ostao u Beogradu sam, bez žene, ljubavnice i posla.

- Anđela je šokirala prijatelje i porodicu kada im je rekla da je raskinula sa Zvezdanom! Do pre samo nekoliko dana govorila je o njemu u superlativima, ali i o zajedničkoj emisiji. Međutim, u ponedeljak je najbližima rekla da ne može više da izdrži veliki pritisak javnosti i da je odlučila da zauvek raskrsti sa Zvezdanom - priča izvor blizak Anđeli za Informer i dolazi:

Foto: instagram.com

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli

- Kada su izašli iz "Zadruge", oboje su imali višak slobodnog vremena. Slavnić se uželeo noćnih izlazaka sa svojim drugarima, pa je s njima provodio i dane i noći. Za to vreme Anđela je sama sedela u stanu... Jedno vreme to joj nije smetalo, ali onda ga je nekoliko puta pitala da je povede sa sobom, a on nije hteo! Anđeli je to teško palo, naročito zato što nema prijatelje u Beogradu, svi su joj u Crnoj Gori, pa je morala da ostaje sama kod kuće.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić se vratila u Đenoviće

- Kada se u subotu vratio iz grada, rekla mu je da ne želi više da bude sa njim, makar na neko vreme dok se ne dovede u red! U početku je negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku. Spakovala se i u nedelju se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja. Tamo želi da se odmori, dođe sebi i vidi šta će dalje sa svojim životom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pera

20.06.2023 11:14

Ma koga briga za njih

Vojvotkinja Tolstoj

20.06.2023 22:03

Najnebitnije "osobe" na celome svetu, toliko prostora za neškolovane neradnike ; "svak bi u Beograd da "sedi", tj. da ne radi ništa !