MOKA RAZOČARAN U SNAJKU! Stariji Slavnić progovorio o raskidu Zvezdana i Anđele, pa odbrusio: Ona se kod nas vraćati neće!

Autor:

Zadruga

20.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić progovorio o krahu ljubavi sina Zvezdana Slavnića i Crnogorke Anđele Đuričić.

MOKA RAZOČARAN U SNAJKU! Stariji Slavnić progovorio o raskidu Zvezdana i Anđele, pa odbrusio: Ona se kod nas vraćati neće!

Foto: ST/Nikola Mutić

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić definitivno su stavili tačku na svoju romansu, a odluku je donela Anđela kada je otišla u Crnu Goru u Đenoviće kod roditelja, dok je Slavnić ostao u stanu svog ova Moke Slavnića.

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić o raskidu Anđele i Zvezdana

Moka se oglasio ovim povodom i prokomentarisao raskid sina i snajke koju je toliko podržavao.

- Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, neka rade kako žele. Zvezdan je sa mnom u stanu, ona je otišla i kod nas se vraćati neće. Ne znam da li su njene stvari i dalje tu i nema meni šta da bude žao, kao što sam rekao, ja se njima ne mešam i to nema veze sa mnom - izjavio je on za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=moka+slavni%C4%87

Komentari (2)

Loading
Ana

20.06.2023 17:51

Šta je sada sa onom staricom u domu koja je poslužila Šmizli, Moki i Tamari za slikanje i čestitku kćeri Anđeli? Ima li iko gram savesti ? Kako su svima njima naprasno nestale emocije prema toj ženi pa je više ne posećuju .Sve je bilo zbog slikanja i novca ? Tužno i jadno, neooristivo.

komsije

20.06.2023 17:56

nije htjela sa kepecom