MIONI SE GADI ŠA, NE MOŽE DA GA GLEDA OČIMA: Brutalne reči bivše zadrugarke bi totalno DEMOLIRALE repera, bolje da za ovo ne sazna!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević žestoko urnisala repera i njegovu 20 godina mlađu devojku!

MIONI SE GADI ŠA, NE MOŽE DA GA GLEDA OČIMA: Brutalne reči bivše zadrugarke bi totalno DEMOLIRALE repera, bolje da za ovo ne sazna!

Foto: TV Pink/printscreen

Situacija između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović iz rijalitija "Elite" izaziva sve veću pažnju javnosti, a komentari na njihov odnos su različiti. U večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, bivša zadrugarka Kristina Spalević je iznela svoje viđenje ove situacije.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Kristina Spalević u emsiji "Pitam za druga"

- Mislim da bi Mionu i Ša trebali da stave u posebnu prostoriju da se nadgledaju. Ovo je ludilo mozga. Mene boli dok gledam, ušla bih u televizor. Imala sam jednog dečka koji je bio jedan odsto psihopata od Ša i pobegla sam u drugi grad, tako da...Vidi se da ne može da ga gleda očima, on se njoj gadi. Tebi je ceo Beograd smešten u Šimanovcima. I u privatnom životu se zaljubiš, napraviš lapsus i tako dalje. Ja sam mislila da mene kod kuće čekaju zatvorena vrata pored svega što sam uradila s Kristijanom, ali se nisam obuzdala. Ša je najsujetnija osoba ikada. Stanislav je tako namazan, tako pametan...U ovom slučaju je pozitivno namazan, Ša se ponaša kao da je on na njegovom mestu, a ne Stanislav, ne izgleda mi povređeno - rekla je Kristina, a onda je dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Miona je jako perfidna i namazana, itekako baci pogled. Nije lud Ša što se toga tiče, ali mi je fascinantno da je njegov ego i da ne bude da je ostavljen, da je jače od toga da bira da bude magarac. On je svesno magarac i ceo svet mu se smeje. Ne mora da znači da gaji emocije, ali je sada njoj kompleks od Maje. Oni ako pređu kapiju zajedno...Nema šanse. Vidi se da Miona nije tip koji bi to trpeo, samo ga toleriše zarad priče u rijalitiju. Moje lično mišljenje je da joj treba mnogo više od toga, uvek se ustručavam da komentarišem žene, ali po mom mišljenju, za pevačicu i za bilo koji scenski nastup, najvažnija je harizma. Adel, koliko je kilograma imala, a ima glaščinu. Harizma je broj jedan, ona je nema uopšte. Ona priča istim tonom, tako mi je nekako, mrtvo puvalo. Ša mi i ne izgleda da je sposoban da napravi takve hitove, gubi svaki kredibilitet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

03.05.2024 04:36

Bravo Kristina,istina i samo istina