BAJER "NEVERLUZEN" NASTAVLJA DA ŽIVI SAN! Četa Ćavija Alonsa jednom nogom u FINALU Lige Evrope! Marsej i Atalanta IZJEDNAČENI!

Autor:

Sport

02.05.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je prvo polufinalno veče u Ligi Evrope.

BAJER "NEVERLUZEN" NASTAVLJA DA ŽIVI SAN! Četa Ćavija Alonsa jednom nogom u FINALU Lige Evrope! Marsej i Atalanta IZJEDNAČENI!

Foto: Twitter/bayer04_en

Florijan Virc

U prvom polufinalnom duelu Lige Evrope, fudbaleri Bajer Leverkuzena savladali su Romu u gostima sa 2:0, dok su igrači Olimpika iz Marseja i Atalante odigrali nerešeno 1:1.

Četa Ćavija Alonsa nastavlja da živi ludi san o tripleti! Sezona iz snova u kojoj i dalje nemaju poraz se nastavila i na Olimpiku. Florijan Virc i Robert Andrih su bili junaci za "farmaceute", postigavši golove u 28. i 73. minutu. Mladi nemački fudbaler je iskoristio grešku u odbrani Rika Karsdorpa da otvori rezultat, dok je Andrih zapečatio pobedu hirurški preciznim udarcem u drugom poluvremenu. Izgledala je veoma rutinski ova pobeda Leverkuzena.

Sa druge strane, na Velodromu, iako je Marsej bio blagi favorit, remijem su zadovoljniji igrači Atalante, koja je uspela da sačuva rezultat.


U prvom poluvremenu, napadač Atalante Đanluka Skamaka, koji se nalazi u neverovatnoj formi, postigao je gol za svoj tim u 11. minutu, nakon asistencije Kopmajnersa. Međutim, u 16. minutu Atalanta je doživela peh kada se povredio Kolašinac, a umesto njega ušao je Mario Pašalić. Domaćin je uspeo da izjednači preko Šansela Mbembe, uz asistenciju Kondogbije.

U drugom poluvremenu, Obamejang je propustio veliku priliku za preokret u 42. minutu, dok je Lukman propustio dobru šansu u 63. minutu. Saru je na drugoj strani poništen gol zbog ofsajda, a najviše uzbuđenja bilo je u 73. minutu kada je Onuahi sa ivice šesnaesterca zatresao prečku.

Revans mečevi su na programu devetog maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading