SLAVNA GLUMICA DOŽIVELA TEŽAK BLAM: Haos u emisiji, svi POHVALILI reakciju voditelja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom snimku danas svi bruje!

SLAVNA GLUMICA DOŽIVELA TEŽAK BLAM: Haos u emisiji, svi POHVALILI reakciju voditelja! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X

En Hatavej, glumica koja je nedavno gostovala u emisiji "The Tonight Show" voditelja Džimija Falona, izazvala je pažnju publike svojim prisustvom. Ona je jedna od zvezda nadolazećeg filma "The Idea of You", koji se temelji na istoimenom romanu Robin Li iz 2017. godine. Međutim, En je doživela prilično neugodan trenutak tokom emisije kada je pokušala da pokrene diskusiju o knjizi.

Tokom emisije, En je spomenula knjigu i oduševljeno pitala publiku da li je neko od njih čitao knjigu. Međutim, odgovor publike bio je potpuna tišina, što je izazvalo neprijatnost kod glumice. Ipak, voditelj Džimi Falon uskočio je u pomoć svojom dosetkom, razbijajući napetost u studiju i izmamivši smeh kod publike i En.

 

 

Ovaj neugodan trenutak iz emisije brzo se proširio društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili reakciju Džimija Falona. Gledaoci su mu dali pohvale, ističući da je bio odličan voditelj u toj situaciji. Neki su čak komentarisali da je ovo bila vrlo pametna šala, te da je Falon u potpunosti razumeo svoju ulogu u tom trenutku i izbavio En Hatavej iz tišine.

Iako je En Hatavej doživela neugodnost tokom emisije, reakcija voditelja Džimija Falona razbila je napetost i doprinela prijatnoj atmosferi u studiju. Ovaj neugodan trenutak pokazao je koliko je važno imati voditelja koji može brzo i duhovito reagovati u situacijama poput ove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading