ČEGA SE PAMETAN STIDI, ŠA SE PONOSI: Reper glavni predmet sprdnje, ukućani se zacenili od smeha zbog ove izjave!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da naglašava koliko je bitan u rijalitiju, ukućani slušaju i ne veruju.

ČEGA SE PAMETAN STIDI, ŠA SE PONOSI: Reper glavni predmet sprdnje, ukućani se zacenili od smeha zbog ove izjave!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša je nedavno izjavio kako je Miona Jovanović bitna u rijalitiju samo zahvaljujući njemu, kao i njen bivši izabranik, Stanislav Krofak. Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Miona je objasnila koliko joj smeta ta Nenadova izjava, a onda je Marko Đedović objasnio na šta je tačno reper mislio. 

Ša se brzo pokajao zbog onog što je rekao, pa je za sve okrivio afekat:

- Da li ti smeta kada Ša kaže da si bitna u rijalitiju samo zahvaljujući njemu? - glasilo je pitanje.

 

- Ne smeta mi, to je njegovo mišljenje. Ja sam propraćenija zbog njega, naravno, svi preko njega, to je u pravu, ali je ružno što mi je tako rekao, jer nije normalan - rekla je Miona.

- Ja kad uđem u crveno ne može Bog da dođe do mene, naravno da je kretenska izjava i pre nego što sam ja ušao, njeno ponašanje, po mom mišljenju je drugačija devojka od svih ovde - rekao je Ša.

- Borba dva ega, totalno, borba ljudi koji ne žele da budu krivi ni za šta. Miona ima neopisivu želju da bude u pravu, on isto. Ne branim nikoga, govorim ono što mislim. On je u jedan ekstrem nenormalan, ona u drugi ekstrem. On jeste to rekeao u afektu, ali ima tu njegovog mišljenja. Miona u trećoj sezoni nije bila aktuelna, pa je bio i on prošle sezone, nije bio aktuelan. Siguran sam da ima njegovog mišljenja tu i kada je rekao za Stanislava, a ima i istine u svemu tome - rekao je Đedović.

- "Čovek je popularan u rijalitiju, zato što pravi budalu od sebe", "Čega se pametan stidi, Ša se ponosi", "Šta ovaj priča", "Da li je on svestan zašto je bitan?"... - bili su samo neki od komentara na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Verona

02.05.2024 22:52

Osoba koja kaže za sebe da ima 27 godina muzičke karijere ne zna šta su tantijeme ?

Mica

03.05.2024 06:35

Miona I Sa su iste psihopAte