PUCAJU ŠAVOVI PRED KRAJ ZADRUGE! Ana prekinula emisiju, ZABRANILA Zorici da odgovara voditelju na pitanja! DRAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.05.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besna Ćurčićeva nije mogla da izdrži dok je Zorica govorila o njihovom sukobu!

PUCAJU ŠAVOVI PRED KRAJ ZADRUGE! Ana prekinula emisiju, ZABRANILA Zorici da odgovara voditelju na pitanja! DRAMA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana i Zorica

Današnju radio-emisiju "Amnezija" u "Zadruzi" vodili su Marko Janjušević Janjuš i Mikica Bojanić, a prva gošća bila je Zorica Marković. Ona je govorila o svom sukobu sa Anom Ćurčić, koji je trenutno glavna tema u Beloj kući.

- Celo jutro se komentarisalo da ste se vas dve ozbiljno posvađale - rekao je Janjuš.

- Ne možeš da mi kažeš kada si bio tada polu go na stolu... Ja ću reći istinu. Za mojih 40 godina moje karijere, kada dođem u emisiju, voditelj se ne raspravlja, parlamentalan je. Rasprava, sukob mišljenja, nervoza, sasvim je normalno. Dve sestre, drugarice, a kamoli mene i Ane Čurčić. Ženi je loše. Žena ne može nikako da bude dobro. Ja joj verujem i vidim, nisam luda - rekla je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica gostuje u "Amneziji", Ana sluša

- Je l' nam možeš reći šta je razlog svega - pitao je voditelj.

- Iscrpelo je sve, naravno da joj nije pravo s ljudske strane što je Zvezdan otišao. Pokazali su ljudske osobine povrh svega...Sedele smo kada je počela žurka, bilo je prelepo, otišle smo na cigaretu, rekla mi je da mora da ide u sobu da joj nije dobro. Došla je Tamara, pošto je otišla da uzme nešto, rekla mi je da Ana plače. Otišla sam, ona je stvarno plakala, ja znam razloge, ali nije moje da ja pričam. Sve što je pričala do sada je njena želja. Njoj je teško od početka do sada. Drugi put sam došla, opet sam je pitala, ona kaže: "Ne, bolje sam, ostavi me da budem sama". U međuvremenu, Neca mi je rekao da se po kući priča da Ana ima nervni slom. Došlo je do nesporazuma i povišenih tonova. Videla sam da priča sa Sanjom, jer su prišli da je pitaju kako je. Marko je pitao samo: "Kako si?", kao u smislu što plače. E onda sam ja htela da je sklonim misleći da se oni raspravljaju, ona me nije razumela. Da skratim priču, moje nervoze, sve će se na kraju videti, nikakve interese nemam. Janjuše, svađa je kada neko nekog vređa, rasprava je bila sukob mišljenja vezano za situaciju koju sam zatekla. Nije žena imala nervni slom, nego joj je bilo teško. Mi možemo brutalno da se posvađamo, ali to nije lično, nego zato što ja idem o klin, ona o ploču. Na kraju smo se lepo rastali u pabu, došla je i rekla: "Zorice, laku noć". Opet smo prodiskutovale jutros uz kafu, da ne bi ostale nedorečene - rekla je Zorica.

- Da li joj je teže sada kad nema Zvezdana? Šta je sada brine - pitao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana upala u "Amneziju"

- Bolje je. Ona je žena koja je imala kuća-posao, posao-kuća, došla je ovde, upala je, nemojmo da kažemo da je ona rijaliti igrač. Iz njene priče govorim. Ona je mene zloupotrebila da bi narod čuo i ostalo su gluposti. Mi živimo ovde aman! Ja sam rekla za stolom i kad je Zvezdan bio tu, ako neko nekog odjavi i krene odmah u drugu priču, to je njegovo pravo, ja to ne podržavam. Uvek je bilo pitanje: "Što si došla?" i "Što si to uradio?". Ne znam šta je u njenoj glavi, nisam je pitala - rekla je Markovićka.

Zorica se posvađala sa Janjušem, koji joj nije verovao, a u studio je upala Ana.

- Zoko, je l' mogu da te zamolim jednu stvar. Pošto se ovde sprda sve vreme, a ti si ozbiljna, kada ja budem dobila pitanje od gledalaca, voditelja i novinara... Sve vreme se sprdaju, ja sam ti rekla da ne ulaziš, naravno da mi na pamet ne pada da ja ovde ulazim - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Mikica

- Ko se bre sprda - pitao je Janjuš.

- Ja ću istog momenta da izađem - rekla je Zorica.

- Ti ostani odgovaraj, ja predmet sprdnje neću dozvoliti da budem. Neka je njima na čast i obraz - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zorana

01.06.2023 13:08

Patetična,depresivna isfoliranaNjanjava ušla bolesna,a izaćiće još bolesnija.