I ŠTA VOZI BATISTUTA?: Evo kako žive deca legendarnog Argentinca!

Autor:

Sport

06.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Fjorentine uči decu pravim vrednostima.

I ŠTA VOZI BATISTUTA?: Evo kako žive deca legendarnog Argentinca!

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najboljih fudbalskih napadača svih vremena, Gabrijel Omar Batistuta, iako je davno završio svoju fudbalsku karijeru, i dalje oduševljava čitavu planetu svojim životnim stavovima. 

Iako je u karijeri zaradio ogroman novac, Batistuta živi vrlo skromno sa suprugom Irinom Fernandez i njihovom decom. Posebno je zanimljivo to što čuveni napadač ima četvoricu sinova, a jedan od njih, Hoakin, radi u fotokopirnici kako bi zaradio za džeparac. Razlog za to je što proslavljeni as ne želi da finansira svoju decu, već želi da ih nauči vrednosti samostalnog zarađivanja.

- Mogao sam Hoakinu da kupim kola, on bi se u njima vozio, ljudi bi mu se divili, ali taj automobil ne bi bio rezultat njegovove zarade, ne bi to bio stvarno njegov auto. Ovako, kada radi kao sav običan svet, samo na taj način, naučen da troši jedino ono što sam zaradi, ja svom sinu mogu da ostavim dostojanstvo. Znate, kada bude vozio kola, biće to automobil koji će kupiti od novca koji je sam zaradio. I, neće biti moguće porediti to zadovoljstvo, koje tada bude imao, sa bilo kojim skupocenim poklonom koji bi dobio - poručio legendarni napadač.

Batistuta ističe da je odluka da usmeri decu da sama zarađuju za život, najbolji dar koji im je mogao dati. 

- Razumem da nemaju isti užitak kada voze običan auto, ali barem sebi mogu da kažu: ''Imam ovaj auto jer sam ga zaslužio'' - smatra Batistuta.

Čuveni Gabigol je svojevremeno dominirao fudbalskim terenima, a najviše se pamte partije koje je pružao na Artemijo Frankiju u dresu Fjorentine za koju nastupao u periodu od 1991. do 2000. godine, postigavši 203 na gola 331 meč. Postao je miljenik navijača Viole, a bio je uz klub u najtežim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading