U OPOZICIONOM BLATU U KOM SE KALJUŽA OPOZICIJA NEMA ONIH KOJI DOBRO MISLE SRBIJI

Autor:

Vesti

06.05.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički portret Aleksandra Jovanovića Ćute staje u svega nekoliko reči – agresivan i nevaspitan uličar, rekao je Bulatović

U OPOZICIONOM BLATU U KOM SE KALJUŽA OPOZICIJA NEMA ONIH KOJI DOBRO MISLE SRBIJI

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@novojutro3986

"U vremenu kada je Aleksandar Jovanović Ćuta imao nameru da se preporuči predsedniku Aleksandru Vučiću i nametne kao glavni graditelj minihidroelektrana u Srbiji, svedočili smo antologijskom Ćutinom prilasku predsedniku u Pirotu, kada je optrčavao oko njega kao verna i poslušna kuca koja šeni, uz najslađe i najlepše reči hvale predsedniku.

Međutim, pošto je Vučić odmah prozreo Ćutine namere da unakazi reke i unazadi stanovništvo Srbije svojim poslovnim projektima, svedočili smo kako se preko noći Ćutino „ljubim ruke predsedniče“ pretvorilo u najsramnije optužbe i šizofrene napade na istog tog predsednika koji se za razliku od Aleksandra Jovanovića trezno i trezveno suočava sa svim problemima koje naša zemlja ima, pa i ekološkim. Pošto je predsednik „rešio“ Ćutu, ovaj je uradio jedino što mu je preostalo, prijavio se na kazan Dragana Đilasa, a što se vinjaka tiče, poslanička plata izgleda još uvek uspeva da pokrije Ćutine potrebe. Za sada“, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

„Politički portret Aleksandra Jovanovića Ćute staje u svega nekoliko reči – agresivan i nevaspitan uličar, da ne kažem propalica bez radnog staža i dostignuća, provokator, lažni ekolog koji u plenumu redovno zaudara na jeftin alohol. Skakač po skupštinskim klupama, Đilasov rezervni kec iz rukava. Taj i takav Ćuta, svetla tačka današnje opozicije, ima obzira da moje ime uzima u usta i da na Đilasovoj televiziji iznosi prljave laži o tome kako sam za svoj politički aktivizam primio pare.

Jasno je da iz njega progovara gazda Đilas, koji je trajno oboleo od mržnje prema Aleksandru Vučiću i prema svima onima kojima je Srbija na srcu i koji veruju da bavljenje politikom ne podrazumeva građenje minihidroelektrana, trgovanje medijskim prostorom i sticanje dobiti od 619 miliona eura. Za razliku od Ćute, moj politički staž traje već tri decenije i sve za šta sam se oduvek borio može se jasno definisati kao slobodna, jaka i nezavisna Srbija koja ne sme i neće da stane“, naglasio je Bulatović
 
„Sramota srpske politike i parlamentarnog života, Aleksandar Jovanović Ćuta će svakako ostati zabeležen kao ružno i prljavo lice Srbije. Prevrtljivo i agresivno. Ipak, narod to vidi i ne naseda na laži koje iznosi alkoholisani propali politikant, koji jedino što ume jeste da provocira, napada, lomi, ruši i za to dobije adekvatnu nadoknadu. Borbi koju predsednik Aleksandar Vučić vodi svakog dana da Srbija izdrži sva iskušenja i celovita prođe kroz izazove i nepravde, apsolutno i bezrezervno se pridružujem, jer ne smemo zaboraviti da drugu zemlju nemamo.

Srbiju smo dužni da sačuvamo, ojačamo i generacijama koje dolaze je ostavimo kao ponosnu i stabilnu. Prvi put u istoriji, vlast nema opoziciju, jer je ova skupina izdajnika i profitera koja sebe naziva opozicijom zapravo opozicija svojoj zemlji i svom narodu i svako od nas ko obavlja odgovornu državnu funkciju, dužan je da pomogne Aleksandru Vučiću da postane još jača brana tom njihovom nelečenom ludilu i bolestima i da sačuva Srbiju od tih i takvih koji su je već jednom razorili i pokrali pa bi sada ponovo. Aleksandre Jovanoviću Ćuto, nema ništa od tvoje pobede na bilo kojim izborima, nema ništa od vaših prljavih planova, dalje ruke od naše lepe Srbije!“, zaključio je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Sasa

06.05.2024 11:00

U malom su oni blatu u kakvom zasluzuju da budu

Baron

06.05.2024 11:01

Opozicija je tamo gde zaslužuje, na smetlištu političke istorije.

Dragivoje

06.05.2024 11:02

Opozicija je već pokazala mnogobrojnim postupcima da ne misli dobro ni Srbiji ni njenim građanima, već samo sebi

Danka

06.05.2024 11:05

Тачно тако! Само муљ и ништа више!