NIJEDAN NIJE HTEO DA JE OŽENI, ALI JE NAŠLA "ONOG PRAVOG" Konačno se udala najlepša žena sveta!

Autor:

Zabava

30.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolesna opsesija je koštala veza!

NIJEDAN NIJE HTEO DA JE OŽENI, ALI JE NAŠLA "ONOG PRAVOG" Konačno se udala najlepša žena sveta!

Foto: shutterstock

Olivija Kulpo, nekadašnja Mis sveta, konačno je rekla "da" svom dugogodišnjem partneru, NFL igraču Kristijanu MeKafriju, na romantičnoj ceremoniji na Vesterli Roud Ajlendu. Ova ceremonija je bila posebno značajna jer su se Olivija i Kristijan venčali i u crkvi, ispunjavajući tako želju fudbalera. Lepa manekenka je prošetala do oltara u tradicionalnoj Dolce & Gabbana venčanici, iznenađujući mnoge svojim izborom.

Odabir venčanice

Iako je mnoge iznenadilo što je Olivija odabrala klasičan, zatvoren model venčanice, ona je objasnila da je želela nešto bezvremeno, što će je komplementirati, a ne zaseniti. Njen suprug, Kristijan MeKafri, nije skidao osmeh sa lica zbog lepote svoje izabranice, podržavajući njen izbor.

Ljubavna priča i prepreke

Olivija i Kristijan započeli su romansu početkom 2019. godine, pri čemu je NFL igrač bio obazriv zbog Olivijine prošlosti. Pre nego što je postala "gospođa Mekafri", javnost je bila posebno zainteresovana za njenu vezu sa Nikom Džonasom, a Kulpo je priznala da je raskid te veze teško podnela, osećajući emotivnu i finansijsku zavisnost.

- Bila sam u vezi sa Nikom. Nisam imala brend, novac, ali sam bila zaljubljena. Kada je raskinuo sa mnom, ostala sam bez osećaja identiteta. Ceo moj identitet je bio u njemu, što je vrlo česta priča o mladoj zaljubljenoj osobi - govorila je.

Buran ljubavni život

Pored veze sa Nikom Džonasom, u Olivijin život ušao je i sportista Dani Amendola, ali su se takođe suočavali sa izazovima. Nakon raskida, Amendola je javno govorio o njihovoj vezi, ističući razlike u njihovim stavovima o privatnosti i medijskoj eksponiranosti.

Konačno venčanje

Iako je u životu Olivije bilo još muškaraca, nijedan osim Kristijana MeKafrija nije je doveo do oltara. Nakon 4 godine veze, par je konačno krunisao svoju ljubav brakom, donoseći sreću Oliviji i ostvarujući njene životne snove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading