ANJA BLA BESNA POSLE RASKIDA! Raskrinkala Baku Praseta, pa udarila na njegove fanove ŽESTOKO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

01.07.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Ilić otkrio da je raskinuo sa njom, oglasila se i Blagojevićeva!

ANJA BLA BESNA POSLE RASKIDA! Raskrinkala Baku Praseta, pa udarila na njegove fanove ŽESTOKO! (GALERIJA)

Foto: Youtube.com/Baka Prase, Printscreen/Instagram/anjablaa

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je večeras da je pre 20 dana raskinuo sa svojom devojkom Anjom Bla, zbog toga što želi da se posveti karijeri, a ljubav ga je u tome kočila. Njegovu izjavu možete pročitati klikom na link OVDE.

Nakon Bake, oglasila se i Anja putem storija.

- Zna kako kažu, da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kad je on na nuli, kad ostane bez svega. Možemo da se složimo da je to istina. A znate šta je još veća istina o kojoj se malo manje priča? Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu - započela je Anja, pa nastavila:

- Ja sam uz Bogdana bila UVEK. Šta god da je bilo, uvek sam ostajala sa njim i bila mu podrška. Ja sam svoj "test" prošla više puta. On svoj "test" nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspeo... - nastavila je.

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala "prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj puit neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim s tim, a smatram da to nisam zaslužila. Istina je, kao što vidite, skroz kontra.

- Nadam se da će ovaj tip komentara prestati i predrasude o meni i da ćete me konačno ostaviti na miru. Takođe se nadam da će vam ova situacija otvoriti oči, da vidite da nije sve onako kako vam se čini na prvu.

Republika

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Baka Prase i Anja Bla

- Iskreno, kamo sreće da ste vi svi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne, jbg, ipak sam ispravna osoba koja je sa njim bila iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bi više nego išta volela da ste u pravu.

- Još nešto, vidim da mnogi misle da je raskid fejk, ali vreme će pokazati da nije. Takođe, vidim da mnoge buni zašto sam ja i dalje u našem stanu. Ne znam kako niste čuli, ali je bukvalno rekao u klipu da ja ostajem u ovom stanu, a da je on u procesu selidbe. Neverovatno koliko ljude zaslepljuje mržnja prema meni (najviše muškarce) i da čak nakon što je Bogdan rekao da je on "Kriva" i pokretač raskida, ljudi i dalje vide problem u meni i pišu da sam ja njega ostavila. On je sve sam rekao u klipu, a vi i dalje birate da mene smatrate neispravnom osobom. Čemu to? Zapitajte se malo kakvi ste ljudi...

- Mimo ovoga, želim da mu se zahvalim na svemu što je učinio za mene do sada i što me je ipak dug vremenski period činio presrećnom. Ovo je naš kraj - napisala je, između ostalog, Anja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading