"KOSOVO JE CARSTVO NEBESKO..." Jovana Ljubisavljević sa dečkom OBILAZI MANASTIRE, Bogdanovom milosrđu se svi dive!

Autor:

Zabava

01.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanost na delu!

"KOSOVO JE CARSTVO NEBESKO..." Jovana Ljubisavljević sa dečkom OBILAZI MANASTIRE, Bogdanovom milosrđu se svi dive!

Foto: Instagram printscreen/bogdansrejovic

Izabranik bivše takmičarke rijalitija "Zadruga" Jovane Ljubisavljević bio je na hodočašću po svetinjama na Kosovu i Metohiji.

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević

Bogdan Srejović je sa radošću putem društvenih mreža podelio fotografije iz pravoslavnih svetinja koje je obišao u srpskoj pokrajini na veliki praznik Vidovdan.

Srejović je obišao je Pećku patrijaršiju, Goraždevac, Orahovac, Veliku Hoču, Zočište, grad Prizren i manastir Gračanicu.

Emotivni izabranik Jovane Ljubisavljević poznat je javnosti kao veliki vernik i podstakao je u Jovani duhovnost,  a koliko oduševljava poznatu "Misicu", govori u prilog to da je podelila njegovu fotografiju iz manastira u Gračanici.

- Kosovo je carstvo nebesko na zemlji - istakao je Bogdan uz serijal fotografija iz manastira.

Bogdan Srejović je takođe jedan od pokretača akcije za obnovu hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Goraždevcu kraj Peći. Zahvaljujući njegovom zalaganju prikupljeno je 14.762 evra za ovaj uzvišeni cilj.

Bogdan je, inače 14 godina stariji od Jovane, a neretko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i svima pokazuju koliko se vole.

Podsećamo, Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom, pa priznala kako bi volela da izgleda njihovo venčanje.

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni - rekla je Jovana ranije za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dunja

03.07.2024 20:28

Zašto nikada ne napišete da je vaša bivša koleginica. Ja za vas nisam ni znala da postoji te sve dok Jovana nije počela da radi kao voditeljka kod vas. Zahvaljujući njoj ste iskočili i narod vas prati i čita. Treba malo više poštovanja da joj iskažete. Napravila vas je popularnim.