JOVANI BACILI CRNU MAGIJU, POTRAŽILA POMOĆ NA OSTROGU! Jeremićeva savet traži od sveštenih lica kako bi otklonila vradžbine!

Autor:

Zabava

02.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ružičaste televizije Jovana Jeremić u poslednje vreme posećuje manastire, a nedavno je u najvećoj tajnosti obišla Ostrog

JOVANI BACILI CRNU MAGIJU, POTRAŽILA POMOĆ NA OSTROGU! Jeremićeva savet traži od sveštenih lica kako bi otklonila vradžbine!

Foto: shutterstock, Foto Dragan Kadić, Foto Tanjug

Voditeljku Jovanu Jeremić napadaju sa svih strana, a nedavno su ona i njen verenik Dragan Stanković doživeli šok kad im je zapaljena fabrika i to treći put. Prema rečima izvora za Star, Jovanina rođaka kaže da sumnja da je na Jovanu bačena crna magija, te da joj se zato dešavaju nevolje.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

Naime, kako tvrdi izvor za gorepomenuti medij, na Jovanu su davno bačene vradžbine. Ona sve češće posećuje manastire da bi joj čitali molitve, a nedavno je u tajnosti obišla Ostrog.

- Posumnjala je u jednom momentu, pa je išla baš često po manastirima i crkvama i sada ide, ali ne kao tada. Molitvom jedino može da se spase. Toliko zlih i zavidnih ljudi, to nije normalno. Njoj su davno još vračali nešto, zato je imala težak put. U jednom trenutku bila je baš na dnu, psihički, finansijski, imala je bebu kod kuće tada, ma namučila se. Njoj je neko baš vračao, u svemu ima neku muku. Vidim da se sada bori i ne da da je slome, to je zato što se posvetila veri, to mnogo znači. Tako samo može da se brani od demona. Kod nje svi vide ovu uspešnu stranu, a kako se izborila, to nikog ne zanima. Bole nju te stvari, ali se sada opire svemu tome, neće da dozvoli da je vide povređenu. Monah joj je jedan dan rekao da često mora da ide u manastire, i to ženske, da joj se čita molitva protiv prokletstva. Ne sumnja na nikog određenog, ko zna ko je to mogao da joj napravi - kaže Jovanina rođaka i dodaje:

- Dragan je zlatan, toliko je uz nju, baš sam srećna kakvog čoveka je našla. Pustite pare i kamione, avione, on je kao čovek dobar, porodica mu je dobra. Rekla sam joj da se stalno moli da ih bog sačuva od zlih sila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
8h

02.07.2024 11:00

Joooj... Vradzbine... Pravnica... Zakrzljao joj mozak od neupotrebe. Da, bas zato se postaje vernik, da iskamcis neku molitvu za sebe. Ti njima pare, oni tebi molitvu. Toliko o duhovnosti koja ide uz veru. Bolje da premota film svog ponasanja i izjava. Mozda tu nadje problem, a ne "crnoj magiji zlih ljudi". Zasto bas njoj ti "zli ljudi" da napakoste? Cime je isprovocirala? Ne, ovo nije prica o "uspesnosti" nego o nacinu predstavljanja. Prst na celi, zeno i razmisli pre svega o sebi, pa tek onda o drugima.

njen kraj će biti strašan

02.07.2024 11:28

i detence joj je mrtvo bolno ... od dete nema ništa ... nesreća nad nesrećama ...