PEVAČ ZAROBLJEN U OLUJI U CRNOJ GORI! HITNO SE OGLASIO NA MREŽAMA! Sve su uplašile dramatične scene!

Autor:

Zabava

02.07.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se Crna Gora oporavlja, važno je podsećati na važnost pripremljenosti i brze reakcije u sličnim situacijama.

PEVAČ ZAROBLJEN U OLUJI U CRNOJ GORI! HITNO SE OGLASIO NA MREŽAMA! Sve su uplašile dramatične scene!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Igor Lazić Niggor

Bivši frontmen grupe Montenigers, Nigor Lazić, zabeležio je dramatične trenutke dok je snažno nevreme pogađalo Crnu Goru. Kiša je padala neumorno, plavila ulice i prouzrokovala probleme širom regiona.

Nigor je svojim mobilnim telefonom snimio video u kojem se vidi kako obilna kiša pada po tlu, stvarajući prizor koji je ličio na pravu poplavu.

- Potop... potopkomentarisao je Nigor u tom trenutku, izražavajući svoje iznenađenje i možda i blagu zabrinutost zbog vremenskih prilika.

- Kupujem Nojevu barku ako ima ko u ponudi - napisao je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram printscreen

Nigorova objava na Instagramu

 

Mesto je označeno lokacijom Dobrota,gde se trenutno nalazio. Ova objava je naišla na brojne reakcije njegovih pratilaca, koji su delili slična iskustva i svoje viđenje ovog iznenadnog vremenskog fenomena.

Uzrok ovog nevremena leži u jakom atmosferskom poremećaju koji je doveo do intenzivnih padavina duž čitavog Balkanskog poluostrva. Poplave su bile posebno problematične, oštećujući infrastrukturu, domove i poljoprivredna dobra širom Srbije, ali i okolnih zemalja.

Nakon nekoliko sati kiše, situacija se stabilizovala, ali je ostavila iza sebe veliku materijalnu štetu i izazvala osećaj nesigurnosti među stanovništvom. Vlasti su brzo reagovale, pružajući pomoć ugroženima i započinjući proces sanacije štete.

Osim Nigora, mnoge javne ličnosti iz regiona izrazile su svoju zabrinutost i saosećanje sa žrtvama ovog nevremena. Solidarnost i podrška među ljudima bili su vidljivi na društvenim mrežama, gde su se širile informacije o načinima pomoći i reagovanja u slučaju sličnih nepogoda.

U međuvremenu, Nigor je ostao aktivan na društvenim mrežama, deleći slike i video zapise koji dokumentuju situaciju u Dobroti i okolini. Njegova otvorenost i direktan pristup komunikaciji sa fanovima dodatno su istakli važnost svesti o prirodnim nepogodama i potrebi za preventivnim merama. Nigor Lazić je svojim primerom pokazao kako društvene mreže mogu biti korisne u širenju svesti o ovakvim događajima i mobilizaciji podrške za zajednice koje su pogođene nepogodama poput ove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading