TUGA! ĆERKA BRUSA VILISA TEŠKO BOLESNA! Talula pokazala UNAKAŽENO LICE!

Autor:

Zabava

02.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, Talula, rastužila je pratioce širom sveta novim fotografijama koje je podelila na društvenoj mreži Instagram.

TUGA! ĆERKA BRUSA VILISA TEŠKO BOLESNA! Talula pokazala UNAKAŽENO LICE!

Foto: Printscreen/Instagram/

Holivudski glumac Brus Vilis bori se sa demencijom, a za njegovu bolest leka nema. Međutim, to nije jedina nesreća koja je zadesila slavnog glumca. I njegova ćerka Talula, koju je dobio u braku sa Demi Mur, pati od teške bolesti, a objavom na društvenim mrežama rastužila je pratioce.

Talula se, naime, bori sa poremećajem poznatim kao dermatolomanija koje je uzrokovano kompulzivnim kidanjem kože.

Ona je nedavno otkrila i da joj je dijagnostifikovan autizam, a sada je pokazala i lice prekriveno crvenim posekotinama i ogrebotinama oko usana, očiju i nosa.

- Kopanje kože se dešava! Izlečenje je moguće. Ono ne podrazumeva čistu kožu i ne znači da nametljive misli prestaju da napadaju i ne znači da se napad neće ponoviti.To su male pobede - napisala je ona ispod fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

Ovu dijagnozu Talula je dobila 2021. godine, ali se hrabro uhvatila ukoštac sa njom i poručila fanovima da je zadovoljna napretkom koji je ostvarila kada je nega kože u pitanju.

Inače, dermatolomanija je poremećaj koji spada u grupu poremećaja nagona i navika, a odnosi se na opsesivno kopanje i stiskanje kože. Osobe koje pate od ovog stanja mogu to da rade po licu ili bilo kom drugom telu gde uoče akne, mladeže ili jednostavno na potpuno zdravoj koži.

Uglavnom to rade uz pomoć pinceta, zuba, makaza ili nekih drugih mehaničkih predmeta. Ljuštenju kože prethodi emocionalni naboj, bes ili neki stres i ovaj poremećaj se često povezuje sa opsesivno - kompulsivnim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading