VODITELJ HITNO PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR! OTKRIO U KAKVOM JE STANJU! Kolege zabrinute!

Autor:

Zabava

02.07.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gutić je istakao da nema straha, već da ga vera u izlečenje i poverenje u medicinski tim vode kroz ovaj period.

VODITELJ HITNO PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR! OTKRIO U KAKVOM JE STANJU! Kolege zabrinute!

Foto: Jutjub printskrin

Voditelj Jutarnjeg programa Hepi televizije, Božidar Gutić, primljen je danas u Urgentni centar nakon što je prethodno bio operisan 9. juna u privatnoj klinici. Gutić je izjavio da je rutinska kontrola nakon operacije dovela do otkrića tromboze, koja sada zahteva dalje lečenje. Iako nije imao nikakve indikacije ili bolove, zahvaljujući pravovremenom otkrivanju, sada je na putu oporavka.

Foto: youtube/printscreen/TV Happy

Božidar Gutić

 

Gutić je istakao da nema straha, već da ga vera u izlečenje i poverenje u medicinski tim vode kroz ovaj period. On je podelio svoje iskustvo sa polipom koji je pravovremeno otkriven i eliminisan, sprečavajući potencijalni razvoj ozbiljnog oblika karcinoma. Ovo iskustvo ga je inspirisalo da apeluje na ljude da vode računa o preventivnim pregledima, posebno kada je u pitanju debelo crevo, ističući da prevencija i redovni lekarski pregledi mogu spasiti život.

Foto: Instagram printsceen

Božidar Gutić sa koleginicom Anđelom Lakićević

 

Božidar Gutić je istakao važnost preventivnih pregleda i redovnog odlaska kod lekara, naglašavajući da je to ključno za pravovremeno otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema. Njegova otvorenost i hrabrost u deljenju ličnog iskustva služe kao podsticaj svim ljudima da brinu o svom zdravlju i redovno se podvrgavaju medicinskim pregledima.


Uprkos izazovima sa kojima se susreo, Božidar Gutić zrači optimizmom i hrabrošću, pružajući inspiraciju i podsećajući sve nas na važnost brige o sopstvenom zdravlju. 
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading