LEGENDA SVETSKOG FUDBALA STALA NA LUDI KAMEN! Venčanje je obavljeno na NAJMANJEM ostrvu!

Autor:

Sport

23.06.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnju vezu su ozvaničili pred matičarem.

LEGENDA SVETSKOG FUDBALA STALA NA LUDI KAMEN! Venčanje je obavljeno na NAJMANJEM ostrvu!

Foto: printcreen/Instagram

Italijanska fudbalska legenda Filipo "Pipo" Inzagi, ove nedelje se venčao na slikovitom ostrvu Formentera, najmanjem od Balearskih ostrva u Španiji.

Legendarni bivši napadač italijanske reprezentacije i brojnih italijanskih klubova, venčao se sa svojom partnerkom Angelom, sa kojom je već sedam godina, u prelepom ambijentu, označavajući novu fazu njihovog života.

Par, koji je ponosni roditelji trogodišnjeg Eduarda i jednogodišnje Emilije, odlučio je da ozvaniči svoju ljubav sa radosnim slavljenjem okružen porodicom i prijateljima.

Prema izveštajima italijanskih medija, na venčanju su bili prisutni brojni poznati ličnosti, uključujući bivše saigrače Inzagija. Među poznatim gostima bili su legendarni fudbaleri Kristijan "Bobo" Vieri, Masimo Odo, Masimo Ambrozini, Đuzepe Pankaro, Roberto Baronio, i naravno, njegov rođeni brat Simone Inzagi, aktuelni trener šampiona Serije A - Intera. Prisustvo ovih uglednih ličnosti dodalo je sjaj događaju, čineći ga nezaboravnim slavljem sa zvezdama.

 

 

U dirljivom otkrivanju, Inzagi je ranije podelio priču o tome kako je prvi put sreo Angelu, osvrćući se na sudbinski trenutak koji ih je spojio.

- Retko sam izlazio. Ne znam kako sam završio na toj zabavi te noći... Primetio sam je odmah, ne samo zato što je bila lepa, već zato što je bila jedina, osim mene, koja je držala čašu vode. Nakon nekoliko nedelja, ona mi je prišla. Nakon dvoje dece i skladnog života zajedno, došlo je vreme da se venčamo - otkrio je "Pipo" Inzagi, prisećajući se njihovog prvog susreta.

Filipo je dva puta je s Milanom osvajao Ligu šampiona i Seriju A, a prvak Italije je jednom bio i sa Juventusom. Osim pomenutih ekipa, nastupao je još za Pjaćencu, Veronu, Parmu i Atalantu.

Po završetku igračke karijere, posvetio se trenerskoj, a poslednji angažman je imao na klupi Salernitane, koju je napustio u februaru ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading