TAMARA ĐURIĆ OVO URADILA USRED SKANDALA SA BATINAMA! Starleta poručila samo jedno, usijale se društvene mreže!

Autor:

Zabava

02.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala ona je svima pokazala da ipak uživa i da je ceo događaj nije poljuljao.

TAMARA ĐURIĆ OVO URADILA USRED SKANDALA SA BATINAMA! Starleta poručila samo jedno, usijale se društvene mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U domaćim medijima je kao bomba juče odjeknula vest da je starleta Tamara Đurić prijavila policiji bivšeg dečka i navela da ju je navodno napao i pretukao. Tamara se ubrzo kasnije oglasila za Republiku i otkrila šta se desilo, međutim, nije želela da otkriva identitet osobe, a u međuvremenu je odlučila da ipak ne podnese tužbu protiv nasilnika.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Nakon skandala ona je svima pokazala da ipak uživa i da je ceo događaj nije poljuljao. Naime, Tamara se snimala dok se vozila po gradu, pa je pozirala nasmejana, a pored nje je bio nepoznati muškarac, čiji identite nije htela da otkrije. 

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

 

Podsećamo, kada je reč o nemilom događaju,Tamara tvrdi da je jedan fan iskoristio to što je spremačica ostavila otvorena vrata, te je došao nasilno do njene dnevne sobe.

- Ne bih mu davala na važnosti, još jedan u moru zaljubljenih klinaca koji se napiju, pa umesto serenade, sebi lome ruke, da bi me fascinirali. Sva sreća da je policija brzo stigla i da se sve dobro završilo - izjavila je Tamara za Republiku.

Pre oglašavanja za Republiku, Tamara je objavila snimak na društvenoj mreži Instagram, gde je rekla da je nije pretukao bivši.

- Bože kakvo buđenje, znači, vaistinu voskrese, od bivših imam samo bivšeg muža, on nije tu, a nije ni nasilan - izjavila je Tamara na Instagram storiju, a ono što je sve iznenadilo jeste što je starleta na rukama imala rane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

  

Komentari (0)

Loading