VENČALI SU SE TAČNO U PONOĆ! Bajkovita ljubavna priča Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića završila se posle 13 godina braka

Autor:

Zabava

25.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godina zabavljanja poznati glumački par je svoju vezu krunisao brakom.

VENČALI SU SE TAČNO U PONOĆ! Bajkovita ljubavna priča Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića završila se posle 13 godina braka

Foto: YouTube/Printscreen

Glumački par Ana Sofrenović i Dragan Mićanović svoju dugogodišnju vezu krunisali su brakom 1998. godine. Njihov veliki dan nije bio tipičan budući da su imali neke zahteve koji su krajnje neobični. Osim toga što su, na insistiranje mladenaca, venčanju prisustvovali samo roditelji, Ana i Dragan su sudbonosno "da" izgovorili tačno u ponoć! 

Tokom 13 godina braka, glumački par je dobio dve ćerke, Ivu i Lenu. Svojevremeno su živeli i u Londonu, gde su otišli po završetku bombardovanja 1999. godine. Taj period nije bio ni malo lak za njih. Imali su poteškoća da pronađu posao prvih šest meseci života u Londonu, zbog čega je Mićanović uspeo da pronađe samo posao perača prozora.

Foto: ATA Images

Ana Sofrenović

Međutim, sreća ih je ipak pogledala pa su uspeli da dobiju ulogu u britanskim produkcijama i bave se profesijom za koju su se školovali. Njihova ljubav je cvetala, ali posle 13 godina, nažalost, uvela. Razveli su se 2011. godine ali, kako su oboje često isticali, i nakon kraha braka ostali su u dobrim odnosima.

Nakon razvoda Ana je pala u depresiju, ali je uspela da prevaziđe težak period i uspešno nastavi sa svojom karijerom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Mićanović

- Život je sastavljen i od lepih i od ružnih trenutaka. Da nema teških, ne bih znala da je to život. Jedna od težih faza je bila depresija. Još sam tu, tako da mora da sam izašla jača. Prošla sam dobar dril, osnažila sam i dosta sazrela. Imalo je puno veze sa sazrevanjem i ne mislim na godine, mislim na to da životne faze ne teku uvek sa godinama - izjavila je Sofrenovićeva, svojevremeno, i dodala da se u životu najviše borila za stvari u koje je verovala kao što su iskrenost, snaga, autentičnost, tačnost, otkriće novog.

- Nisam uvek bila uspešna u tome, ali borba i nije da uvek uspete - rekla je glumica svojrevemeno za medije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading