GIDRA JE BIO PRAVI HER ŽIKA! Važio je za velikog ŽENSKAROŠA, a njegovi bračni BRODOLOMI bili su glavna tema po kuloarima!

Autor:

Zabava

01.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Bojanić Gidra i Ljiljana Kontić rastajali su se dva puta, a venčavali čak triput.

GIDRA JE BIO PRAVI HER ŽIKA! Važio je za velikog ŽENSKAROŠA, a njegovi bračni BRODOLOMI bili su glavna tema po kuloarima!

Foto: youtube.com/printscreen

Miljenik ovih prostora Dragomir Bojanić Gidra rođen je 13. juna 1933. godine. Iako već tri decenije nije među nama, her Žika Pavlović i njegova dinastija koje nema ni kod Karingtona ne daju nam da zaboravimo na lik i delo ovog velikog glumca. 

Karijeru ovog glumca obeležio je serijal "Lude godine" i "Žikina dinastija". Uverljivost na ekranu koja je posledica njegovog prirodnog talenta i autentičnost doneli su mu karijeru koja je zlatnim slovima upisana u antologiju sedme umetnosti na ovim prostorima. Van scene najviše pažnje i ljubavi poklanjao je svojoj ćerki Jeleni i ženi Ljiljani Kontić. 

O ljubavi između Gidre i Ljiljane mogao bi da se snimi film. Kao i njegov Her Žika i Gidru je bio glas da je ženskaroš. Turbulentan odnos između njega i dve godine starije supruge, takođe glumice doveo je do toga da se čak dva puta razvedu i tri puta venčaju. Odlazili bi, ali bi se čim bi sredili svoje nesuglasice vraćali jedno drugom. Njihovi bračni brodolomi bili su jedno vreme nezaobilazna tema u bifeu pozorišta i Klubu književnika. Toliko, da im je za svako njihovo pomirenje slavna glumica i koleginica Mira Stupica slala čestitke. 

Republika

Foto: youtube/printscreen

 

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - govorio je Gidra.

Odnos između Ljiljane i Gidre najbolje su poznavali oni koji su im bili najbliži. Tako je unuk ovog slavnog glumca, Jovan koji je pošao stopama svog slavnoga dede i uspešno razvija svoju karijeru fotomodela izjavio kako je ljubav ovo dvoje glumaca bila toliko jaka da ništa nije moglo da ih razdvoji. 

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina - ispričao je jednom prilikom Jovan Stojanović, unuk slavnog glumca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading