PEVAČICA DEMOLIRALA HOTELSKU SOBU! Andreana Čekić napravila haos, pa uradila nešto što će vas šokirati!

Autor:

Zabava

24.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa koji je napravila pevačica je otkazala tezgu.

PEVAČICA DEMOLIRALA HOTELSKU SOBU! Andreana Čekić napravila haos, pa uradila nešto što će vas šokirati!

Foto: Republika

Pevačica Andreana Čekić prisetila se toga kada je jednom prilikom demolirala hotelsku sobu u kojoj je boravila sa tadašnjim dečkom, a sve nakon svađe koju su imali. Pevačica je posle skandala uredno otišla do osoblja, pa je rekla da će iz svog džepa uredno da plati zbog napravljene štete. 

Bio je neki skandal, ozbiljan je to haos bio kad se samo setim... Samo da kažem, brujala je cela Crna Gora. Kada smo se moj tadašnji dečko i ja posvađali razlupala sam celu hotelsku sobu. Ja sam isekla petu jer sam polomila sve, ostao je samo krevet. Pozdrav za ljude u hotelu. Mislim da su mi dali i popust. Ljudi, mnogo je štete bilo. Nisam ponosna na to, ali tako je bilo. Na kraju sam ipak otišla i rekla šta sam uradila. Naravno da sam platila štetu, nisam luda i nemarna. Ne sećam se tačno, šteta je bila par hiljada evra - ispričala je folkerka. 

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

 

Nakon ovog incidenta Andreana Čekić je nastup u Crnoj Gori otkazala.

- Nisam fizički bila sposobna, i njima se izvinjvam, znam da je tada naroda došlo nešto ne daj Bože - priznala je Andreana Čekić gostujući i u emisiji na K1.

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

 

Inače, Andreana je trenutno jedna od najpopularnijih pevača, a svojim pesmam koje je nedavno izdala već duže od meces dana osvaja sve trending liste u Srbiji i regionu.

Iako sve četriri pesme sa prvog dela albuma beleže ozbiljnu slušanost, posebno se izdvojila pesma "Party, party" koja je postala pravi mega hit i to odmah nakon što ju je objavila. Numera broji već više od 7 miliona pregleda.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar

25.05.2024 13:50

Dno dna današnjice!!!!