DA LI STE ZNALI DA SANJA MARINKOVIĆ IMA SESTRU? Ovako izgleda lepa Tamara, nećete verovati po čemu se RAZLIKUJE od voditeljke! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka uživa na porodičnom odmoru, a jedna stvar je sve iznenadila!

DA LI STE ZNALI DA SANJA MARINKOVIĆ IMA SESTRU? Ovako izgleda lepa Tamara, nećete verovati po čemu se RAZLIKUJE od voditeljke! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna voditeljka Sanja Marinković trenutno uživa na odmoru na Ibici, ali nije sama - sa njom je i njena sestra Tamara, koja inače živi u Španiji. Ovo nije prvi put da Sanja provodi odmor sa svojom sestrom i porodicom, kako je istakla prošle godine kada je prvi put pokazala kako izgleda njena sestra na putu u Crnoj Gori. Ovoga puta, njih dve uživaju na egzotičnijoj destinaciji, deleći trenutke odmora sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Marinković sa sestrom

Putovanja i raznolikost jezika u životu Sanje i Tamare

Sanja je otkrila da je ona i njena sestra Tamara često na putovanjima, ali i da razgovaraju o različitim temama, uključujući i frajere. Zanimljivo je istaći da je Tamara rođena u Engleskoj, te da priča savršeno srpski i još četiri jezika. Takođe, živi u Španiji i tečno govori španski jezik, s obzirom da se školovala u francuskoj školi.

Majčinstvo i odnos sa sinom Strahinjom

Kada je reč o majčinstvu, Sanja je otkrila da njen sin Strahinja sada više voli da bude sa društvom nego sa njom. Ona je istakla da je to jedan od najtežih delova majčinstva za nju, ali da će uvek pratiti svog sina i voditi ga na putovanja, kako je istakla u emisiji "Premijera".

Sanja Marinković trenutno uživa na odmoru sa svojom porodicom i prijateljima na Ibici, deleći predivne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Osim sestrinske podrške, Sanja ističe važnost porodičnih odnosa i vremena provedenog sa voljenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zorana Ki

25.06.2024 18:33

Nismo