"BRAT MI JE OSTAO U SIROTIŠTU": Petar Božović proveo detinjstvo u domu za nezbrinutu decu, NIJE ZNAO KAD JE ROĐEN!

Autor:

Zabava

25.06.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikog srpskog glumca život nije mazio.

"BRAT MI JE OSTAO U SIROTIŠTU": Petar Božović proveo detinjstvo u domu za nezbrinutu decu, NIJE ZNAO KAD JE ROĐEN!

Foto: prinstkrin

Čuveni glumac Petar Božović dočarao je najrazličitije likove na ekranu i daskama koje život znače, a njegova životna priča mogla bi jednog dana da bude ispričana na velikom platnu. Iza njegovog osmeha krije se velika tuga.

Njegovo detinjstvo bilo je ispunjeno tugom i bolom. Proveo ga je u domu za nezbrinutu decu, a o svojoj potresnoj priči otvoreno je govorio i istakao da otkrio veruje da mu brat nikada nije oprostio što ga nije poveo sa sobom iz sirotišta.

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

 

- Živeo sam u Zemunu dok mi majka nije umrla, a to se desilo brzo, tako da se majke skoro i ne sećam. Moj otac, nezadovoljan uslovima u nemačkom logoru, nastavio je da robija i na Golom otoku. Tako brat i ja ostadosmo u domu za ratnu siročad na Senjaku. U posete su mi dolazili baba, tetke i ujaci dok me nisu prihvatili, pa sam neko vreme bio u kolektivnom stanu. Onda su i ujaci otišli na Goli otok, a ja ponovo u dom dok me moja baba, tetka Vida Vlahović nije uzela i odvela u Kolašin. Moj brat je ostao u sirotištu i mislim da mi nikad nije oprostio, kao da sam ja bio kriv što sam izabran - ispričao je Božović u emisiji "Balkanskom ulicom".

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/RTS.Obrazovno.Naucni.Program

Marina Koljubajeva

Zahvaljujući poslom koji se bavi, Božović je upoznao koleginicu Marinu Koljubajevu sa kojom je bio u braku, koji je svojevremeno otkrio zbog čega su se razveli.

- Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje. Ja sam hteo porodicu i decu - rekao je glumac svojevremeno.

Inače, Marina je važila za jednu od najlepših jugoslovenskih glumica s kojom je dobio sina Draška. Marina je umrla 2004.sa svega 54 godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading