NAKON VENČANJA ACE SOFRONIJEVIĆA, POJAVILA SE FOTOGRAFIJA KOJA SVE OTKRIVA: Harmonikaš uhvaćen u NJEGOVOM DRUŠTVU!

Autor:

Zabava

25.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević obradovao je svoje pratioce!

NAKON VENČANJA ACE SOFRONIJEVIĆA, POJAVILA SE FOTOGRAFIJA KOJA SVE OTKRIVA: Harmonikaš uhvaćen u NJEGOVOM DRUŠTVU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jedan od najpoznatijih i najplaćenijih harmonikaša u Srbiji, Aleksandar Sofronijević, nedavno je obradovao svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije sa legendarnim pevačem Bora Đorđevićem, poznatijim kao Bora Čorba.

Ova fotografija je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da je Aca Sofronijević poznat po svojoj saradnji sa mnogim poznatim pevačima u zemlji. U opisu fotografije stoji "Životna slika sa velikim Borom Đorđevićem", što je dodatno podstaklo interesovanje ljubitelja muzike za ovaj susret dvojice velikana.

Foto: Instagram.com

Aca Sofronijević sa Borom Čorbom


Podsećajući na nedavni događaj, 7. maja je Aca Sofronijević stupio u brak sa lepom doktorkom Kosanom Stišović, a venčanje je održano u Hramu Svetog Save na Vračaru. Na svadbenom veselju su prisustvovale desetine poznatih ličnosti, među kojima su se našli Aleksandra Prijović, Bora Đorđević, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Vlado Georgiev i mnogi drugi.

Tokom veselja, brojni pevači su se latili mikrofona i uveseljavali goste. Međutim, pravi spektakl je nastao kada je proslavljeni fudbaler Savo Milošević zapevao sa pevačem Slavoljubom Nedeljkovićem, poznatijim kao Slavko Banjac. Njihov nastup je oduševio prisutne i ostavio nezaboravan utisak na sve koji su bili deo ovog veselja.

 


Sve u svemu, svadba Aca Sofronijevića i doktorke Kosane bila je događaj koji je okupio mnoge poznate ličnosti i pružio nezaboravan provod uz muziku, pesmu i veselje. Ova fotografija sa Borom Čorbom samo je jedan od mnogobrojnih trenutaka koji su obeležili ovo slavlje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading