ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOBILA POZIV OD KARLEUŠE: Veliki preokret na estradi, sve tajne isplivale na videlo, Breskvica dobila PREVASPITANJE!

Autor: O.B./M.P.

Zabava

27.04.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nikad otvorenije o estradnim sukobima!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOBILA POZIV OD KARLEUŠE: Veliki preokret na estradi, sve tajne isplivale na videlo, Breskvica dobila PREVASPITANJE!

Foto: Ata images

Poznata pevačica Jelena Karleuša odlučila je da obraduje svoje fanove novim potezom organizujući susret sa obožavaocima i medijima u tržnom centru "Galerija" u Beogradu. Povod ovog događaja su fizička izdanja njenih albuma "Alfa" i "Omega", koje je najavila putem svojih društvenih mreža.

Portal Republika našao se na licu mesta, a Karleuša je progovorila o svim dešavanjima iz njenog života. U jednom trenutku se čak obratila i pevačici Aleksandri Prijović, te ju je pozvala da bude gost na njenom turneji, koju je najavila već od jeseni, a istakla je i da će tokom leta imati velike koncerte na trgovima širom Srbije. 

Foto: Ata images

Jelena Karleuša

 

- Evo, ja Prijovićku zovem da bude gost na mojim koncertima, jer sam sigurna da bi onako... Iskusila nešto novo i drugačije od njenih koncerata, a njen poziv bih sa zadovoljstvom prihvatila - rekla nam je Jelena. 

Nedavno se povela polemika oko pomirenja sa pevačicom Andreanom Čekić, te je Jelena i na to imala komentar:

- Nismo se ni svađale, ali kada je reč o njoj, ja moram da kažem da sam je upoznala privatno i kao osoba je strašna lafica, pozitivan je čovek i veliki pevač i čestitam joj na novom albumu - rekla je Jelena. 

Foto: Ata images

Jelena Karleuša

 

Jelena nam je otkrila i zbog čega je blokirala Anđelu Ignjatović poznatiju kao Breskvicu. 

- Breskvica je na u momentu svoje kariejre mora da doživi jednu vrstu, tako da kažem, malo, malo ne da kažem prevaspitanja, nego edukacije kako treba komunicirati sa mnom, koja mogu da ih naučim o trajanju i borbi i ženskim pravima i solidarnosti, taj blok je kratkog daha i ja posle odblokiram i posle se lepo družimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading