LAKO MI POPUSTE KOČNICE KAD ČUJEM HRVATSKI JEZIK: Milica Pavlović "poludela" za "susjedima" nakon koncerta u Zagrebu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da će možda ući u vezu sa momkom iz Hrvatske!

LAKO MI POPUSTE KOČNICE KAD ČUJEM HRVATSKI JEZIK: Milica Pavlović "poludela" za "susjedima" nakon koncerta u Zagrebu! (VIDEO)

Foto: Instagram, Shutterstock

Pevačica Milica Pavlović nedavno je održala koncert u Areni u Zagrebu, nakon kojeg je dala izjavu za medije. Posle koncerta, koji je trajao tri sata, naša pevačica priznala je da je slaba na hrvatski jezik i da joj "vrlo lako popuste kočnice" kad ga čuje.

- Ja kad čujem taj hrvatski jezik, kada oni krenu u tu priču, vrlo lako mogu da popustim, popuste mi kočnice vrlo lako - započela je Milica, pa dodala:

- I dosta mojih najboljih drugarica je bilo u vezi sa momcima iz Hrvatske. Ja nisam, ali ne znači da jednog dana neću biti. One kako su mi rekle, fatalni su. Prenosim šta one kažu - dodala je Milica, prenela je "Prva TV".

Da je pevačica slaba na Hrvate, govori i činjenica da joj je1 većina plesača na nastupima iz susedne zemlje, a kako kaže, posle tri velika koncerta je ostala bez dinara.

- Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela da ostavljam. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom, radiću ga ili kako treba, ili neću nikako. Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba mnogo. Znam koje lekove treba da popijem da me ne boli glava sutra kad počnu da stižu fakture - ispričala je Milica za medije nakon koncerta u Zagrebu.

Republika

Foto: M. P./ATAImages.

Milica Pavlović u Areni Zagreb

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading